Aanhanger huren Venlo

Bij Autoverhuur de Mulder maken wij het u makkelijk om een aanhanger in de buurt van Venlo te huren. Al jaren helpen wij onze klanten om op het juiste moment het juiste vervoer te hebben. Waar u onze aanhanger ook voor nodig hebt, wij helpen u graag! U bent bij Autoverhuur de Mulder altijd aan het juiste adres voor al uw personenvervoer verhuur en kunt u altijd rekenen op een goede kwaliteit en een nette service!

Een aanhanger huren in Venlo

Bent u nog op zoek naar een aanhanger om te huren voor uw verhuizing in Venlo, Venray, of elders in Limburg? Bekijk dan online direct de verschillende aanhangers op het wagenpark van Autoverhuur de Mulder in Heide. Wij helpen u 7 dagen per week om al uw klusjes gedaan te krijgen. Op het moment kunt u bij ons een aanhanger huren met een laadvermogen van 750 kg te besturen met een normaal rijbewijs B. Bij aanhanger worden spanbanden gratis meegeleverd; u hoeft alleen nog een nummerbord te regelen alvorens u de weg op kunt.
Neem contact op

Voorwaarden aanhanger huren Venlo

Wij werken met een standaard setje voorwaarden. Ook voor onze auto’s die in en rondom Eindhoven worden verhuurd. Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

Hoe vraag je een kentekenplaat aan?

Voor het huren van een aanhanger bij Autoverhuur de Mulder, hoeft u zelf alleen te zorgen voor een kentekenplaat. Dit kan alleen bij een erkende RDW kentekenplaatfabrikant. Deze fabrikanten herken je aan het RDW-erkenningsschild en een sticker met de tekst ‘afgifte kentekenplaten’. Op de website van het RDW is een lijst te vinden met alle bedrijven waar je een nieuwe kentekenplaat kan kopen. Er zijn tegenwoordig veel website online te vinden die kentekenplaten aanbieden die niet gecertificeerd zijn. Je moet bij de afspraak voor een nieuw nummerbord verschillende documenten meenemen, namelijk je geldig legitimatiebewijs en een kenteken pas die bij het voertuig hoort of het papieren kentekenbewijs.

Onze service in Venlo

Een aanhanger huren bij Autoverhuur de Mulder in Venlo is al mogelijk vanaf € 30,- Excl. BTW per dag exclusief brandstof. Van 1 november tot 1 april zijn al onze wagens voorzien van gratis winterbanden en sneeuwkettingen waardoor u heel het jaar door veilig en voorbereid de weg op kunt! Interesse? Bel dan even naar 0478 512 365 om de beschikbaarheid te checken.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak