Autotransport en goederentransport

Autotransport is maatwerk. Autoverhuur de Mulder biedt altijd een passende oplossing als het gaat om het vervoer. U kunt bij ons uit een divers assortiment kiezen voor verschillende huur-voertuigen. Maar wij kunnen meer! Ook kunnen wij voor u het transport van goederen of voertuigen geheel in eigen beheer uitvoeren, zodat u daar geen zorgen om hoeft te maken! Uw goederen worden voor u veilig naar de gewenste bestemming gebracht. Zowel nationaal als internationaal. Dat is voor ons geen punt.

Autotransport

Met onze voertuigen kunnen wij u altijd voorzien van een passende oplossing. Denk hierbij aan het transporteren van pallet-goederen of andere stukgoederen.

Heeft u een probleem om uw voertuig of goederen veilig op de plaats van bestemming te krijgen? Vraag gerust wat bij ons de mogelijkheden zijn, en wij helpen u verder!

Voor informatie over het uitvoeren van een transport kunt u ons altijd bellen of mailen. Geef hierbij duidelijk aan:

  • Welk type transport
  • Afmetingen goederen
  • (geschatte) Aantal kilometers
  • Datum van uitvoering Transport

Neem contact op

Precisiewerk

Autotransport vraagt om precisiewerk. Met de beste zorg wordt uw voertuig, in welke categorie dan ook, voor u geladen, getransporteerd en weer gelost. Wij bieden vervoersoplossingen voor vele categorieën voertuigen.  Of het nu gaat om personenauto’s, bedrijfswagens of (landbouw) machines. Met onze autotransport middelen hebben we altijd een passende oplossing! Ook het transporteren van gestrande voertuigen is voor ons geen probleem.

Voor informatie over het uitvoeren van een transport kunt u ons altijd bellen of mailen. Geef hierbij duidelijk aan:

  • Welk type voertuigtransport
  • Afmetingen voertuig
  • (geschatte) Aantal kilometers
  • Datum van uitvoering Transport

Voertuig importeren

Wilt u graag een voertuig importeren naar Nederland, en vraagt u zich af hoe u het nieuwe voertuig veilig naar uw woning getransporteerd kan worden? Met onze autotransport service bent u gegarandeerd van een veilige rit! Tijdens het transport staat uw voertuig veilig op één van onze moderne auto transporteurs. Ook Campers en grote bedrijfswagens zijn voor ons geen probleem. Het vervoeren van voertuigen gebeurt altijd onder de vervoerscondities zoals deze zijn opgesteld in het CMR/AVC verdrag. Na het importeren van het voertuig volgt altijd een import keuring bij uw RDW station. Ook voor deze doeleinden kunnen wij u ontlasten en uw ingevoerde auto transporteren naar het keuringsstation.

Vervangend vervoer tijdens transport

Pech onderweg komt nooit goed uit en is altijd vervelend. Nét wanneer u het zo druk heeft, gebeuren er vaak auto-ongelukken of komt u stil te staan. Het huren van een tijdelijke oplossing voor uw stilgevallen voertuig kunnen wij u aanbieden in combinatie met autotransport voor uw gestrande voertuig! Zodoende bent u in een mum van tijd weer onderweg en zorgen wij voor het correct afleveren, of zelfs repareren van uw eigen voertuig. Voor meer informatie over reparatie en onderhoud kunt u bij ons werkplaats terecht.

Certificering transport

Autoverhuur de Mulder is gecertificeerd in het transporteren van goederen en voertuigen over de weg.  Wij zijn in bezit van een communautaire vergunning van Goederen en Personen over de weg en stelt de vakbekwaamheid vast, opgesteld als bedoeld in Artikel 21 van Verordening (EG) nr. 1071-2009.

Al onze opdrachten worden uitgevoerd onder begeleiding van een CMR/AVC vrachtbrief en zullen opgevolgd worden volgens de Algemene Vervoerscondities 2002 en de daarop aanvullende regels betreft internationaal vervoer.

Maak een afspraak