Een bestelbus huren kan bij Autoverhuur de Mulder in Limburg 7 dagen per week! Flexibiliteit in personenvervoer is waar het bij ons om draait en daarvoor doen we dan ook alles. Zo hebben we voor u een uitgebreid wagenpark samengesteld, altijd winterbanden en sneeuwkettingen klaar liggen en een 24-uurs ANWB autoservice bij de verhuur van elke auto. Heeft u tijdelijk behoefte aan uitbreiding van uw capaciteit of het vervangen van een stilgevallen auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte wagen voor al uw situaties.

Bestelbus huren in Limburg voor lange en korte periodes

Op ons wagenpark vindt u niet alleen personenauto’s en personenbusjes. Ook een bestelbus huren is bij Autoverhuur de Mulder in Limburg geen enkel probleem! Gaat u bijvoorbeeld verhuizen, heeft u een partij goederen ingekocht of enkel een nieuwe bank die u op moet halen? Wij bieden u een geschikte wagen in de regio Venlo, Venray en Eindhoven voor veilig en verantwoord vervoer. U kunt de bus huren voor de termijn die u wenst en bent altijd verzekerd van een goede kwaliteit en een nette aflevering.

Prijzen voor het huren

Een bestelbus huren van ons wagenpark in Limburg kan al vanaf € 42,- Excl. BTW per dag! Bekijk de verschillende prijzen en mogelijkheden online of neem even contact met ons op via het telefoonnummer 0478 512 365 voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen!

Bestelbus XL autoverhuur de mulder

Toch een andere auto nodig?

Is een bestelbus toch niet hetgeen dat u zoekt? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere voertuigen. Misschien past een van onze personenauto’s, vrachtwagens of rolstoelbussen beter bij uw huidige behoeften! Op ons wagenpark hebben wij voldoende keuze. Wel is het verstandig om via deze website alvast uit te zoeken en te boeken. Zo weet u zeker dat het juiste voertuig op het juiste moment en op de juiste plek klaar zal staan voor u!

Verhuurvoorwaarden

Wil u weten welke voorwaarden wij hanteren? Het verhuren van een personenbus is bij Autoverhuur de Mulder in Venlo zo gedaan. Neem de tijd om de verhuurovereenkomst door te lezen voordat u een auto komt huren. Voor vragen over de prijzen en termijnen kunt u ook altijd even bellen naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

    Autoverhuurder de Mulder

    Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

    bestelbus m