Een bestelbus huren kan bij Autoverhuur de Mulder in Limburg 7 dagen per week!Flexibiliteit in personenvervoer is waar het bij ons om draait en daarvoor doen we dan ook alles. Zo hebben we voor u een uitgebreid wagenpark samengesteld, altijd winterbanden en sneeuwkettingen klaar liggen en een 24-uurs ANWB autoservice bij de verhuur van elke auto. Heeft u tijdelijk behoefte aan uitbreiding van uw capaciteit of het vervangen van een stilgevallen auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte wagen voor al uw situaties.

Bestelbus huren in Limburg voor lange en korte periodes

Op ons wagenpark vindt u niet alleen personenauto’s en personenbusjes. Ook een bestelbus huren is bij Autoverhuur de Mulder in Limburg geen enkel probleem! Gaat u bijvoorbeeld verhuizen, heeft u een partij goederen ingekocht of enkel een nieuwe bank die u op moet halen? Wij bieden u een geschikte wagen in de regio Venlo, Venray en Eindhoven voor veilig en verantwoord vervoer. U kunt de bus huren voor de termijn die u wenst en bent altijd verzekerd van een goede kwaliteit en een nette aflevering.

Prijzen voor het huren

Een bestelbus huren van ons wagenpark in Limburg kan al vanaf € 42,- per dag! Bekijk de verschillende prijzen en mogelijkheden online of neem even contact met ons op via het telefoonnummer 0478 512 365 voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen!

Meer Informatie over dit product

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.