Auto huren Eindhoven

Bent u op zoek naar een auto in de buurt van Eindhoven? Ons wagenpark in de buurt van Eindhoven staat vol auto’s die snel en gemakkelijk gehuurd kunnen worden. Bij ons is er veel mogelijk, of u nu een auto wilt huren in en rondom Eindhoven of juist op zoek bent naar een rolstoelbus bijvoorbeeld. Met onze flexibele insteek weten wij zeker dat u bij ons de juiste auto zult vinden. Heeft u bijvoorbeeld een auto nodig omdat uw auto kapot is gegaan? Of beschikt u wel over een rijbewijs, maar heeft u geen eigen auto om in te rijden? Een auto huren in de buurt van Eindhoven is bij Autoverhuurder de Mulder snel en gemakkelijk gedaan.

Voorwaarden auto huren in de buurt van Eindhoven

Wij werken met een standaard setje voorwaarden. Ook voor onze auto’s die in en rondom Eindhoven worden verhuurd. Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.
Neem contact op

Een auto huren in Eindhoven

Het uitgebreide wagenpark van Autoverhuur de Mulder bevindt zich in de buurt van Eindhoven. Bent u op zoek naar een huurauto? Dan helpen wij u graag. Het is bij ons ook mogelijk om een bestelbus te huren of een 9 persoons bus te huren. Welke auto u ook huurt, wij zorgen er voor dat die op het juiste moment op de juiste locatie staat. Dan kunnen wij u helpen. We beschikken over een groot aanbod en hebben zo voor iedere aanvraag passend vervoer. De huurtermijn is door u te bepalen: u kunt de auto huren voor één dag, maar ook een langere periode behoort tot onze mogelijkheden.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Waarom een auto huren in Eindhoven?

Als je een dagje weg gaat naar Eindhoven en omstreken ben je veel mobieler als je een auto huurt in Eindhoven. Een auto is vaak sneller en comfortabeler dan het OV. Daarnaast is een uitje met de kinderen of hele familie veel leuker en makkelijker als je mobiel met door middel van een huurauto. Het is ook mogelijk om bij Autoverhuur de Mulder een busje te huren als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of dergelijke. Ook is een busje handig om te huren als je met meerdere personen gaat reizen.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak