Een verhuiswagen huren kan bij Autoverhuur de Mulder 7 dagen per week. Flexibiliteit staat bij ons centraal en we doen er alles aan om, samen met u, het vervoermiddel te vinden dat het meest geschikt is voor uw situatie.

Een verhuiswagen huren in Limburg

Gaat u verhuizen en bent u daarvoor op zoek naar een ruime verhuiswagen? Wij helpen u graag bij het vinden van de wagen die bij uw verhuizing past. Ons uitgebreide wagenpark in de buurt van Venray, Venlo, Helmond en Eindhoven beschikt over verschillende verhuiswagens. U kunt de bus huren voor de termijn die u nodig heeft en bent altijd verzekerd van een goede kwaliteit en een nette bus. Bij de huur van elke bus zit 24-uurs ANWB-service inbegrepen.

Prijzen verhuisbus

Door onze scherpe prijzen kunt u bij ons al een verhuiswagen huren vanaf € 60,- Excl. BTW per dag. De verschillende prijzen en mogelijkheden kunt u online bekijken. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0478 512 365. Wij beantwoorden uw vragen graag.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak