Verhuiswagen huren Limburg

Een verhuiswagen is ontzettend handig tijdens het verhuizen. Woont u in de buurt van Limburg? Dan kunt u een van onze verhuiswagens huren. Graag helpen wij u bij het vinden van de wagen die bij uw verhuizing past. Wij zorgen er voor dat de verhuiswagen die u bij ons in Limburg huurt op het juiste moment op de juiste plek is. De flexibiliteit die bij het huren van een van onze verhuiswagens huren hoort, vinden wij ontzettend belangrijk. Onze verhuiswagens zijn van een goede kwaliteit en altijd zeer netjes. Zo kunt u eenvoudig een verhuiswagen huren in Limburg.

Een verhuisbus huren in Limburg

Een grote verhuizing op de planning? Dat kan natuurlijk niet zonder een verhuisbus te huren in Limburg! Bij ons kunt u terecht voor grote en kleine verhuisbussen. Moet u een grote bestelling ophalen? Heeft u een nieuwe meubelset gekocht of moet u uw hele inboedel verplaatsen? Het juiste vervoer is het halve werk. Bij Autoverhuur de Mulder kunt u in Limburg terecht om een verhuisbus te huren in Limburg. Dit is mogelijk voor een geselecteerd dagdeel, een dag of meerdere dagen. Interesse in een verhuisbus in Limburg? Neem contact met ons op!
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden

Wij werken met een standaard setje voorwaarden. Ook voor onze auto’s die in en rondom Eindhoven worden verhuurd. Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een van onze auto huurt, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Andere mogelijkheden in Limburg

Dankzij onze grote wagenpark is het mogelijk om snel en met veel gemak de juiste wagen te vinden. Zijn onze verhuiswagens bijvoorbeeld toch niet het juiste formaat? Neem dan eens een kijkje bij onze vrachtauto’s. Maar, heeft u bijvoorbeeld een auto nodig omdat uw auto kapot is gegaan? Of beschikt u wel over een rijbewijs maar heeft u geen eigen auto om in te rijden? Ook dan helpen wij u uit de brand. Bij ons huurt u met gemak een 8 persoons auto of busje. Mogelijkheden genoeg.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak