Een verhuiswagen huren in Limburg

Een verhuiswagen is ontzettend handig tijdens het verhuizen. Woont u in de buurt van Limburg? Dan kunt u een van onze verhuiswagens huren. Graag helpen wij u bij het vinden van de wagen die bij uw verhuizing past. Wij zorgen er voor dat de verhuiswagen die u bij ons in Limburg huurt op het juiste moment op de juiste plek is. De flexibiliteit die bij het huren van een van onze verhuiswagens huren hoort, vinden wij ontzettend belangrijk. Onze verhuiswagens zijn van een goede kwaliteit en altijd zeer netjes. Zo kunt u eenvoudig een verhuiswagen huren in Limburg.

Prijzen verhuiswagen

Onze verhuiswagens zijn al vanaf € 60,- Excl. BTW per dag te huur. U kunt onze prijs en de verschillende mogelijkheden op onze website bekijken. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen om meer informatie te krijgen over onze mogelijkheden.

ANWB service

Huurt u een verhuiswagen bij Autoverhuur de Mulder? Dan verzekeren wij u dat u een wagen van uitstekende kwaliteit ontvangt. Ook is de auto compleet uitgerust en netjes. U kunt ook gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Onze andere wagens

Dankzij onze grote wagenpark is het mogelijk om snel en met veel gemak de juiste wagen te vinden. Zijn onze verhuiswagens bijvoorbeeld toch niet het juiste formaat? Neem dan eens een kijkje bij onze vrachtauto’s. Maar, heeft u bijvoorbeeld een auto nodig omdat uw auto kapot is gegaan? Of beschikt u wel over een rijbewijs maar heeft u geen eigen auto om in te rijden? Ook dan helpen wij u uit de brand. Bij ons huurt u met gemak een 8 persoons auto of busje. Mogelijkheden genoeg.

Verhuur voorwaarden

Wij werken met een standaard setje voorwaarden. Ook voor onze auto’s die in en rondom Eindhoven worden verhuurd. Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

    Autoverhuurder de Mulder

    Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

    BE combinatie de mulder