Bij Autoverhuur de Mulder kunt u een 9-persoons bus huren voor al uw familie-uitjes en kinderfeestjes! Wij zijn vele jaren werkzaam als autoverhuur in de provincie Limburg en weten dan ook precies waar u als klant behoefte aan heeft. Wij onderscheiden ons door een flexibele service, een uitgebreid wagenpark, een persoonlijke benadering en scherpe prijzen van andere verhuurbedrijven in de regio Venlo, Eindhoven en Venray. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van ons autoverhuur? Kom dan gerust een langs in Heide of neem online contact met ons op voor meer informatie.

9-persoons bus huren bij Autoverhuur de Mulder

Of het nu gaat om tijdelijk gebruik of het vervangen van huidige voertuigen, bij Autoverhuur de Mulder kunt u altijd een 9 persoons bus huren voor al uw noodsituaties! Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en kwaliteit en zullen u dan ook zeker niet teleurstellen met een oude wagen of een langzame service. Wanneer u bij ons een 9-persoons bus komt huren, betaalt u vooraf een borg om later eventuele schade of benzine van te betalen. Uw eigen risico bedraagt € 1500,- per schadegeval en afkoop van eigen risico is mogelijk tot € 500 per schadegeval.

Prijzen

Een 9-persoons bus is bij Autoverhuur de Mulder al te huren vanaf € 59,- Excl. BTW per dag. Hierbij rijdt u tot 100 km vrij en maakt u gratis gebruik van autoaccessoires en winterbanden in de wintermaanden. Meer weten? Bel dan even naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak