Bij Autoverhuur de Mulder kunt u een 9-persoons bus huren in Eindhoven. Zo kunt u heerlijk genieten van al uw familie-uitjes en kinderfeestjes zonder de stress! Wij zijn vele jaren werkzaam als autoverhuur in de provincie Limburg en weten dan ook precies waar u als klant behoefte aan heeft. Wij onderscheiden ons door een flexibele service, een uitgebreid wagenpark, een persoonlijke benadering en scherpe prijzen van andere verhuurbedrijven in de regio Venlo, Eindhoven en Venray. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van ons autoverhuur? Kom dan gerust een langs in Heide of neem online contact met ons op voor meer informatie.

9-persoons bus huren bij Autoverhuur de Mulder

Of het nu gaat om tijdelijk gebruik of het vervangen van huidige voertuigen, bij Autoverhuur de Mulder kunt u altijd in de buurt van Eindhoven een 9 persoons bus huren voor al uw noodsituaties! Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en kwaliteit en zullen u dan ook zeker niet teleurstellen met een oude wagen of een langzame service. Wanneer u bij ons een 9-persoons bus komt huren, betaalt u vooraf een borg om later eventuele schade of benzine van te betalen. Uw eigen risico bedraagt € 1500,- per schadegeval en afkoop van eigen risico is mogelijk tot € 500 per schadegeval.

Prijzen busje huren in Eindhoven

Uiteraard hanteren wij ook verhuur voorwaarden. Het verhuren van een personenbus is bij Autoverhuur de Mulder in Venlo ontzettend snel gedaan. Neem de tijd om de verhuurovereenkomst door te lezen voordat u een auto komt huren. Voor vragen over de prijzen en termijnen kunt u ook altijd even bellen naar 0478 512 365.

Toch op zoek naar iets anders?

Wil je toch een ander vervoersmiddel dan een 9 persoons bus? Dat is zeker mogelijk bij Autoverhuur de Mulder. Wij hebben een groot wagenpark dat vol staat met verschillende vervoersmiddelen. Zo kunt u bij ons zelfs een vrachtwagen huren  of een autoambulance. Of u nu een dagje weg wilt met familie en/of vrienden of gaat verhuizen in Limburg. Wij zorgen ervoor dat het vervoersmiddel wat wij leveren er schoon en netjes uitziet. Ook is er bij ieder vervoer een 24 uurs ANWB service aanwezig.

Voorwaarden busje huren in de buurt van Eindhoven

Een 9-persoons bus is bij Autoverhuur de Mulder al te huren vanaf € 59,- Excl. BTW per dag. Hierbij rijdt u tot 100 km vrij en maakt u gratis gebruik van autoaccessoires en winterbanden in de wintermaanden. Meer weten? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Neem de tijd om de verhuurovereenkomst door te lezen voordat u een auto komt huren. Voor vragen over de prijzen en termijnen kunt u ook altijd even bellen naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

    Autoverhuurder de Mulder

    Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

    personenbus persoons