Een busje huren doet u in Venlo natuurlijk bij Autoverhuur de Mulder! Al vele jaren helpen wij onze klanten aan de juiste auto voor al hun vervoer. Op ons wagenpark hebben we onder meer personenauto’s, rolstoelbusjes, aanhangers en bedrijfswagens staan van een uitstekende kwaliteit. Door onze ruime ervaring weten we precies waar u als klant behoefte aan heeft en zijn we u graag persoonlijk van dienst bij al uw verhuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Busje huren voor uw uitjes in Venlo

Soms gaat u met een groter gezelschap dan normaal op pad en kunt u wel een busje gebruiken om iedereen in een keer te vervoeren. Bij Autoverhuur de Mulder bieden we u hiervoor de juiste uitkomst en kunt u een personenbus huren in Venlo voor 7 of 9 personen. Naast personenbusjes hebben we tevens diverse busjes voor u in huis waardoor ook voor kleinere gezelschappen bij ons in de regio Venray, Eindhoven en Helmond een geschikte verhuurauto te vinden is!

Voorwaarden personenbus huren

Bent u benieuwd naar de voorwaarden om een personenbus te huren bij Autoverhuur de Mulder in Venlo? Lees dan om uw gemak de verhuurovereenkomst door alvorens u een auto komt huren. Voor vragen over de prijzen en termijnen kunt u ook altijd even bellen naar 0478 512 365.

Bus huren Venlo

Moet je verhuizen in of naar Venlo? Als je binnenkort iets moet verhuizen of vervoeren, kun je gemakkelijk een bus huren in Venlo. Autoverhuur de Mulder heeft verschillende soorten bussen. Of het nu gaat om een klein pakketje of een wasmachine: dan kun je het beste een bestelauto huren. Maar als je meer spullen hebt, of zelfs een hele huisraad, dan kun je beter een busje huren.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

auto huren venray