Busje huren Venlo

Een busje huren doet u in Venlo natuurlijk bij Autoverhuur de Mulder! Al vele jaren helpen wij onze klanten aan de juiste auto voor al hun vervoer. Op ons wagenpark hebben we onder meer personenauto’srolstoelbusjesaanhangers en bakwagens staan van een uitstekende kwaliteit. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van voertuigverhuur weten we precies waar u als klant behoefte aan heeft. Wij zijn u graag persoonlijk van dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Busje huren voor uw uitjes in Venlo

Soms gaat u met een groter gezelschap dan normaal op pad en kunt u wel een busje gebruiken om iedereen in een keer te vervoeren. Bij Autoverhuur de Mulder bieden we u hiervoor de juiste uitkomst en kunt u een personenbus huren in Venlo voor 7 of 9 personen. Wij hebben, naast onze verzameling personenbusjes ook andere voertuigen op ons wagenpark staan. Zo wordt het ook voor kleinere gezelschappen makkelijker om samen te reizen. Heeft u een voertuig nodig in de buurt van regio Venray, Eindhoven en Helmond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Neem contact op

Voorwaarden personenbus huren

Wil u weten welke voorwaarden wij hanteren? Het verhuren van een personenbus is bij Autoverhuur de Mulder in Venlo zo gedaan. Neem de tijd om de verhuurovereenkomst door te lezen voordat u een auto komt huren. Voor vragen over de prijzen en termijnen kunt u ook altijd even bellen naar 0478 512 365.

Onze andere mogelijkheden

Zijn onze busjes te groot? Of juist te klein? Op ons wagenpark staan talloze mogelijke vervoersmiddelen voor u om te huren. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een vrachtwagen voor het vervoeren van uw grootste materialen. Of misschien heeft u een bakwagen nodig om de kleine materialen gemakkelijk in te vervoeren. Wat uw behoeften als klant ook zijn. Wij helpen u graag. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen naar 0478 512 365

Bus huren Venlo

Neemt u deel aan een evenement waarbij u veel moet vervoeren? Het is ontzettend belangrijk dat u voorzichtig omgaat met uw materialen. Hoewel het tillen en slepen zeker ook enigszins voorzichtigheid vraagt, is het nog velen malen belangrijker om ervoor te zorgen dat er tijdens het vervoeren niets mis gaat. Wij raden u daarom aan om een bus te huren bij ons bedrijf in de buurt van Venlo. Huurt u een busje? Dan weet u zeker dat al uw materialen op een veilige en verstandige manier op de locatie aankomen.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak