Bij Autoverhuur de Mulder kunt u een vrachtwagen huren in Limburg voor elk gewenst termijn! Op ons representatieve wagenpark vindt u voor elke gelegenheid een wagen op maat waardoor we een brede klantenkring kunnen voorzien van een service op maat. Wij zorgen ervoor dat u altijd de juiste auto of de juiste plaats en het juiste tijdstip kunt verwachten en zijn daarbij zeer flexibel in de levering van accessoires en de verhuurtermijnen. Bent u nog op zoek naar een tijdelijke wagen? Bekijk de verschillende wagens dan eenvoudig online of kom eens kennis maken bij ons in Heide!

Vrachtwagen huren in Limburg

Een vrachtwagen huren voor uw verhuizing in Limburg doet u natuurlijk bij Autoverhuur de Mulder! U kunt bij ons vanuit Venlo, Eindhoven en Helmond terecht voor verschillende maten en soorten personenbusjes, aanhangers en bedrijfswagens waardoor er altijd een geschikte auto voor u te vinden is. Onze tarieven zijn scherp en de service is goed waardoor we ons onderscheiden van vele andere verhuurbedrijven in de regio. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem even contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken.

Verhuur personenvervoer

Naast een vrachtwagen kunt u bij Autoverhuur de Mulder in Limburg ook personenbussen en auto´s, rolstoelvriendelijk busjes en diverse aanhangers huren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze voorwaarden? Bel dan gerust even met het telefoonnummer 0478 512 365.

vrachtwagen

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak