Vrachtwagen huren Limburg

Bij Autoverhuur de Mulder kunt u een vrachtwagen huren in Limburg voor elk gewenst termijn! Op ons representatieve wagenpark vindt u voor elke gelegenheid een wagen op maat waardoor we een brede klantenkring kunnen voorzien van een service op maat. Wij zorgen ervoor dat u altijd de juiste auto of de juiste plaats en het juiste tijdstip kunt verwachten en zijn daarbij zeer flexibel in de levering van accessoires en de verhuurtermijnen. Bent u nog op zoek naar een tijdelijke wagen? Bekijk de verschillende wagens dan eenvoudig online of kom eens kennis maken bij ons in Heide!

Vrachtwagen huren in Limburg

Een vrachtwagen huren voor uw verhuizing in Limburg doet u natuurlijk bij Autoverhuur de Mulder! U kunt bij ons vanuit Venlo, Eindhoven en Helmond terecht voor verschillende maten en soorten personenbusjes, aanhangers en bedrijfswagens waardoor er altijd een geschikte auto voor u te vinden is. Onze tarieven zijn scherp en de service is goed waardoor we ons onderscheiden van vele andere verhuurbedrijven in de regio. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem even contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken.
Neem contact op

Verhuur personenvervoer

Naast een vrachtwagen kunt u bij Autoverhuur de Mulder in Limburg ook personenbussen en auto´s, rolstoelvriendelijk busjes en diverse aanhangers huren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze voorwaarden? Autoverhuur de Mulder heeft een groot wagenpark met verschillende auto’s, busjes en vrachtwagens. Het is mogelijk om te kiezen voor een personenwagen of voor een 9 persoons wagen. Bel dan gerust even met het telefoonnummer 0478 512 365.

Met welk rijbewijs mag ik een vrachtwagen besturen?

Voordat u bij Autoverhuur de Mulder een vrachtwagen kunt huren, moet u over het juiste rijbewijs beschikken. U heeft dan een vrachtwagenrijbewijs nodig. Voor zwaardere vrachtwagens is dat rijbewijs C, voor lichtere types is dit rijbewijs C1. Rijbewijs C is geschikt voor vrachtwagens met een gewicht van meer dan 3.500 kilo. Rijbewijs C1 is geschikt voor vrachtwagens en campers tussen de 3.500 en 7.500 kilo. Autoverhuur de Mulder controleert altijd of u in het bezit bent van het juiste rijbewijs.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoermiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s in Limburg en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres. Twijfel dus vooral niet om een vrachtwagen, auto, of verhuisbus in Helmond te huren.

Maak een afspraak