Autoverhuur de Mulder is dé autoverhuurder in regio Limburg. Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto en huurperiode. Flexibiliteit staat voorop en u kunt er dan ook altijd op rekenen dat de juiste auto op tijd op de juiste plaats staat. Naast personenauto’s verhuren we bij Autoverhuur de Mulder ook aanhangers en bedrijfswagens, zodat we voor al uw aanvragen het juiste vervoermiddel aan kunnen bieden.

AUTO HUREN VENLO

Bent u op zoek naar een huurauto in de buurt van Venlo? Bij Autoverhuur de Mulder is er voor elke situatie passend vervoer aanwezig. De huurtermijn is door u zelf te bepalen: u kunt de auto huren om een dagje weg te gaan, maar ook een langere tijd behoort tot de mogelijkheden. Het uitgebreide wagenpark van Autoverhuur de Mulder zorgt ervoor dat er voor elke aanvraag een geschikte auto te vinden is.

ANWB SERVICE

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB-service in heel Europa en gratis accessoires voor huurauto’s. Bel bij interesse of vragen gerust naar 0478 512 365.

Bekijk Aanbod