Auto huren Venlo

Autoverhuur de Mulder is dé autoverhuurder in regio Limburg. Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto en huurperiode. Flexibiliteit staat voorop en u kunt er dan ook altijd op rekenen dat de juiste auto op tijd op de juiste plaats staat. Naast personenauto’s verhuren we bij Autoverhuur de Mulder ook aanhangers en bedrijfswagens, zodat we voor al uw aanvragen het juiste vervoermiddel aan kunnen bieden. Bij autoverhuur de Mulder kunt u heel gemakkelijk een auto huren in Venlo.

Een auto huren in Venlo

Bent u op zoek naar een huurauto in de buurt van Venlo? Bij Autoverhuur de Mulder is er voor elke situatie passend vervoer aanwezig. De huurtermijn is door u zelf te bepalen: u kunt de auto huren om een dagje weg te gaan, maar ook een langere tijd behoort tot de mogelijkheden. Het uitgebreide wagenpark van Autoverhuur de Mulder zorgt ervoor dat er voor elke aanvraag een geschikte auto te vinden is. Zo verhuren wij ook busjes in Venlo.
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden auto huren Venlo

Wilt u een auto in de buurt van Venlo huren? U zult dan al snel te maken krijgen met onze voorwaarden. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Huurt u een van onze auto’s? Dan gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB-service in heel Europa en gratis accessoires voor huurauto’s. Bel bij interesse of vragen gerust naar 0478 512 365.

Opties voertuig huren Venlo

Uiteraard kunt u ook andere voertuigen bij ons huren. Heeft u bijvoorbeeld een autoambulance nodig? Dan helpen wij u graag uit te brand. Ook verhuren wij bestelbusjes en vrachtauto’s. Waar u ons ook voor nodig heeft. Wij stellen ons graag flexibel op en helpen u bij het vinden van de beste oplossing.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak