Een aanhanghanger huren in Limburg doet u natuurlijk bij Autoverhuur de Mulder in Heide! Wij helpen al jaren een brede klantenkring aan de het juiste vervoer voor al hun klussen, ritjes en uitjes. Flexibiliteit staat bij ons centraal en dat vraagt om de juiste auto’s op de juiste plaats op het juiste tijdstip. Bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres voor al uw personenvervoer verhuur en kunt u altijd rekenen op een goede kwaliteit en een nette service!

Aanhanger huren bij Autoverhuur de Mulder in Limburg

Bent u nog op zoek naar een aanhanger om te huren voor uw verhuizing in Venlo, Venray, of elders in Limburg? Bekijk dan online direct de verschillende aanhangers op het wagenpark van Autoverhuur de Mulder in Heide, nabij Venray, Helmond en Eindhoven. U kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor autoverhuur op maat en een nette service. Op het moment kunt u bij ons een aanhanger huren met een laadvermogen van 750 kg te besturen met een normaal rijbewijs B. Bij aanhanger worden spanbanden gratis meegeleverd; u hoeft alleen nog een nummerbord te regelen alvorens u de weg op kunt.

Onze service

Een aanhanger huren bij Autoverhuur de Mulder in Limburg is al mogelijk vanaf € 25,- per dag exclusief brandstof. Van 1 november tot 1 april zijn al onze wagens voorzien van gratis winterbanden en sneeuwkettingen waardoor u heel het jaar door veilig en voorbereid de weg op kunt! Interesse? Bel dan even naar 0478 512 365 om de beschikbaarheid te checken.

Meer Informatie over dit product

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.