Bij Autoverhuur de Mulder kunt u een autoambulance huren voor al uw ritjes in Limburg! Op ons wagenpark vindt u een uitgebreid scala aan auto’s van een uitstekend kwaliteit. Wij kunnen dan ook in bijna alle gevallen zorgen voor de juiste auto, op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. Onze medewerkers helpen ook u graag verder en kunnen u tevens informeren en adviseren over de uitgebreide accessoires en mogelijkheden op de wagens.

autoambulance huren in Limburg

Moet u een auto vervoeren en volstaat een normale aanhanger hiervoor niet? Dan is een autoambulance huren bij Autoverhuur de Mulder in Limburg wellicht een oplossing voor u! Deze aanhanger heeft een afmeting van 5,20m x 2,15m en een laadvermogen van 2500 kg waardoor vrijwel elke wagen op deze aanhanger vervoerd kan worden. Spanbanden worden hierbij gratis meegeleverd evenals de gewenste accessoires. Let op! Deze aanhanger mag enkel bestuurd worden met een BE-rijbewijs.

Verhuurvoorwaarden bij Autoverhuur de Mulder

Wanneer u een autoambulance komt huren bij ons in Limburg gaat u automatisch akkoord met onze verhuurvoorwaarden. Eén van de belangrijkste hiervan is het eigen risico van € 1500,- per schadegeval. Meer weten over de voorwaarden en beschikbaarheid van onze wagens? Bel dan even naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak