Bij Autoverhuur de Mulder kunt u een autoambulance huren voor al uw ritjes in Limburg! Op ons wagenpark vindt u een uitgebreid scala aan auto’s van een uitstekend kwaliteit. Wij kunnen dan ook in bijna alle gevallen zorgen voor de juiste auto, op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. Onze medewerkers helpen ook u graag verder en kunnen u tevens informeren en adviseren over de uitgebreide accessoires en mogelijkheden op de wagens.

autoambulance huren in Limburg

Moet u een auto vervoeren en volstaat een normale aanhanger hiervoor niet? Dan is een autoambulance huren bij Autoverhuur de Mulder in Limburg wellicht een oplossing voor u! Deze aanhanger heeft een afmeting van 5,20m x 2,15m en een laadvermogen van 2500 kg waardoor vrijwel elke wagen op deze aanhanger vervoerd kan worden. Spanbanden worden hierbij gratis meegeleverd evenals de gewenste accessoires. Let op! Deze aanhanger mag enkel bestuurd worden met een BE-rijbewijs.

Verhuurvoorwaarden bij Autoverhuur de Mulder

Wanneer u een autoambulance komt huren bij ons in Limburg gaat u automatisch akkoord met onze verhuurvoorwaarden. Eén van de belangrijkste hiervan is het eigen risico van € 1500,- per schadegeval. Meer weten over de voorwaarden en beschikbaarheid van onze wagens? Bel dan even naar 0478 512 365.

Andere opties

Op ons wagenpark staan veel verschillende soorten auto’s, busjes en vrachtwagens. Bent u op zoek naar een vervangende voertuig? Neem gerust een kijkje bij onze 8 persoons auto’s of busjes. Wij helpen u snel uit de brand!

ANWB service

Huurt u een autoambulance bij Autoverhuur de Mulder? Dan ben u verzekerd van een kwalitatieve afhandeling. U kunt altijd gebruik maken van onze24-uurs ANWB service. Deze is in heel Europa te gebruiken. Bent u klaar om uw autoambulance te huren? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

    Autoverhuurder de Mulder

    Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.