Auto huren Helmond

Autoverhuur de Mulder heeft een groot aanbod aan auto’s, busjes en vrachtwagens. Het huren van een auto in de buurt van Helmond is zelden zo gemakkelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u bij het maken van een juiste beslissing tijdens het uitzoeken van een auto. Onze flexibele manier van werken zorgt er voor dat als u bij ons een auto huurt deze op het juiste moment op de juiste locatie zal zijn Dagelijks staat bij ons een deskundig team medewerkers klaar om deze klus voor u te klaren en helpen we vele klanten aan een huurwagen op maat. Bent u nog op zoek naar een autoverhuur? Bekijk dan direct online de mogelijkheden en het wagenpark van Autoverhuur de Mulder in Heide!

Het huren van een auto nabij Helmond

Ons wagenpark bestaat uit een verzameling van bestelbusjes en personenbusjes, maar natuurlijk ook uit personenauto’s. Wilt u een auto huren nabij Helmond en bent u op zoek naar een scherpe prijs? Neem dan eens contact met ons op. Samen vinden we voor elke situatie de juiste auto. Huurtermijn is door u zelf te bepalen. U kunt een auto voor één dag huren, maar ook voor meerdere dagen zijn er mogelijkheden.

Neem contact op

Verhuurvoorwaarden

Of u nou in de buurt van VenloHelmondEindhoven of ergens anders rondom Limburg een persoonsauto wilt huren, onze heldere verhuurvoorwaarden zijn voor iedereen hetzelfde. In Limburg is Autoverhuur de Mulder een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een 7-persoonsauto komt huren bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Op zoek naar 7 persoonsauto?

Weet u precies met hoeveel personen u op weg gaat? Dan is het ook mogelijk om een 6 persoonsauto, 7 persoonsauto, 8 persoonsauto of 9 persoonsauto te huren bij Autoverhuur de Mulder. Daarnaast is het ook mogelijk om een bestelbusje te huren bij ons. Deze zijn erg handig bij een verhuizing. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikte auto voor elke gelegenheid. Daarnaast zijn wij erg flexibel in het aantal dagen dat u een voertuig bij ons kunt huren. Bij elk gehuurd voertuig krijgt u een ANWB-service in heel Europa.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak