Rolstoelbus huren

Bij Autoverhuur de Mulder kunt u ook terecht om een rolstoelbus te huren! Heeft u binnenkort een uitstapje gepland en gaat er iemand mee die in een rolstoel zit? Huur dan bij ons een geschikt busje voor één dag of een langere periode om veilig en verantwoord de weg op te gaan. Op ons uitgebreide wagenpark vindt u een diversiteit aan wagens waardoor we u op vele manieren van dienst kunnen zijn met een auto op maat. Meer weten over de mogelijkheden of prijzen van onze autoverhuur? Kom dan gerust een langs bij ons in Heide, Venray, of neem online contact met ons op voor meer informatie!

Rolstoelbus huren bij Autoverhuur de Mulder

U rijdt waarschijnlijk niet standaard in een auto rond geschikt voor het vervoeren van rolstoelen. Soms kan dit toch handig zijn voor bepaalde gelegenheden. Bij Autoverhuur de Mulder helpen we u op deze momenten graag aan rolstoelvriendelijk vervoer voor al uw uitjes en vakanties. U kunt bij ons 7 dagen per week terecht om een ruime en luxe rolstoelbus te huren. Onze bussen voldoen aan alle veiligheidseisen en worden regelmatig gekeurd zodat u veilig en vertrouwd de weg op kunt. Benieuwd naar onze rolstoelbussen? Bekijk dan online eenvoudig onze verhuurauto’s!
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden

Of u nou een bakwagenbestelbus, of 7 persoons auto huurt. Onze heldere verhuurvoorwaarden zijn gelijk. In Limburg is Autoverhuur de Mulder een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een van onze auto huurt, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Hoe werkt een rolstoelbus?

Met een rolstoelbus weet u zeker dat u de juiste verzorging kan bieden voor iemand die in een rolstoel zit. Onze rolstoelbussen zijn ingericht tot maximaal 4 rolstoelen per voertuig. Het aantal zitplaatsen is afhankelijk van het aantal rolstoelen dat vervoerd moet worden. Ons rolstoel gordel-systeem is ingericht zoals dit volgens de ISO richtlijn is voorgeschreven. Wij verhuren uitsluitend rolstoelbussen met een oprij plateau, niet met lift.

Uitgebreid wagenpark

Naast onze rolstoelbussen, verhuren wij onder andere ook vrachtauto’s, auto’s en busjes. Huurt u een voertuig bij ons? Dan weet u zeker dat uw voertuig op het juiste moment op de juiste plek zal staan. Interesse? Bel dan even naar 0478 512 365.

Liever een ander vervoersmiddel huren?

Wilt u toch liever een bestelbus of een personenwagen huren? Dat is ook mogelijk bij Autoverhuur de Mulder. Wij leveren bij ieder vervoersmiddel kwaliteit en service. Dankzij ons grote wagenpark, kunt u bijna elk vervoersmiddel regelen die u kunt bedenken. Gaat u een weekendje weg in Limburg en wilt u daar voor 8 personen een busje regelen. Dan leveren wij deze met ANWB-service en wij zorgen ervoor dat het interieur van de bus netjes is. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak