Bij Autoverhuur de Mulder kunt u ook terecht om een rolstoelbus te huren! Heeft u binnenkort een uitstapje geplant en gaat er iemand meer met een rolstoel? Huur dan bij ons een geschikt busje voor één dag of een langere periode om veilig en verantwoord de weg op te gaan. Op ons uitgebreide wagenpark vindt u een diversiteit aan wagens waardoor we u op vele manieren van dienst kunnen zijn met een auto op maat. Meer weten over de mogelijkheden of prijzen van onze autoverhuur? Kom dan gerust een langs bij ons in Heide, Venray, of neem online contact met ons op voor meer informatie!

Rolstoelbus huren bij Autoverhuur de Mulder

U rijdt waarschijnlijk niet standaard in een auto rond geschikt voor het vervoeren van rolstoelen. Soms kan dit toch handig zijn voor bepaalde gelegenheden. Bij Autoverhuur de Mulder helpen we u op deze momenten graag aan rolstoelvriendelijk vervoer voor al uw uitjes en vakanties. U kunt bij ons 7 dagen per week terecht om een ruime en luxe rolstoelbus te huren. Onze bussen voldoen aan alle veiligheidseisen en worden regelmatig gekeurd zodat u veilig en vertrouwd de weg op kunt. Benieuwd naar onze rolstoelbussen? Bekijk dan online eenvoudig onze verhuurauto’s!

Uitgebreid wagenpark

Naast een rolstoelbus kunt u bij Autoverhuur de Mulder ook aanhangers, personenauto en bedrijfswagens huren. Interesse? Bel dan even naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

personenbus persoons