Bij Autoverhuur de Mulder kunt u ook terecht om een rolstoelbus te huren! Heeft u binnenkort een uitstapje gepland en gaat er iemand mee die in een rolstoel zit? Huur dan bij ons een geschikt busje voor één dag of een langere periode om veilig en verantwoord de weg op te gaan. Op ons uitgebreide wagenpark vindt u een diversiteit aan wagens waardoor we u op vele manieren van dienst kunnen zijn met een auto op maat. Meer weten over de mogelijkheden of prijzen van onze autoverhuur? Kom dan gerust een langs bij ons in Heide, Venray, of neem online contact met ons op voor meer informatie!

Rolstoelbus huren bij Autoverhuur de Mulder

U rijdt waarschijnlijk niet standaard in een auto rond geschikt voor het vervoeren van rolstoelen. Soms kan dit toch handig zijn voor bepaalde gelegenheden. Bij Autoverhuur de Mulder helpen we u op deze momenten graag aan rolstoelvriendelijk vervoer voor al uw uitjes en vakanties. U kunt bij ons 7 dagen per week terecht om een ruime en luxe rolstoelbus te huren. Onze bussen voldoen aan alle veiligheidseisen en worden regelmatig gekeurd zodat u veilig en vertrouwd de weg op kunt. Benieuwd naar onze rolstoelbussen? Bekijk dan online eenvoudig onze verhuurauto’s!

Uitgebreid wagenpark

Naast onze rolstoelbussen, verhuren wij onder andere ook vrachtauto’s, auto’s en busjes. Huurt u een voertuig bij ons? Dan weet u zeker dat uw voertuig op het juiste moment op de juiste plek zal staan. Interesse? Bel dan even naar 0478 512 365.

Liever een ander vervoersmiddel?

Wilt u toch liever een bestelbus of een personenwagen huren? Dat is ook mogelijk bij Autoverhuur de Mulder. Wij leveren bij ieder vervoersmiddel kwaliteit en service. Dankzij ons grote wagenpark, kunt u bijna elk vervoersmiddel regelen die u kunt bedenken. Gaat u een weekendje weg in Limburg en wilt u daar voor 8 personen een busje regelen. Dan leveren wij deze met ANWB-service en wij zorgen ervoor dat het interieur van de bus netjes is. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

ANWB service

Al onze voertuigen kunnen gebruik maken van de 24-uurs service van ANWB. Zij zijn overal in Europa 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Zo weet u zeker dat als er iets aan de hand zou zijn met uw voertuig, u toch op de juiste plek terecht komt.

Hoe helpt een rolstoelbus?

Met een rolstoelbus weet u zeker dat u de juiste verzorging kan bieden voor iemand die in een rolstoel zit. Onze rolstoelbussen zijn ingericht tot maximaal 4 rolstoelen per voertuig. Het aantal zitplaatsen is afhankelijk van het aantal rolstoelen dat vervoerd moet worden. Ons rolstoel gordel-systeem is ingericht zoals dit volgens de ISO richtlijn is voorgeschreven. Wij verhuren uitsluitend rolstoelbussen met een oprij plateau, niet met lift.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

    Autoverhuurder de Mulder

    Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

    personenbus persoons