Bij Autoverhuur de Mulder kunt u een vrachtwagen huren in Venlo voor elk gewenst termijn! Op ons representatieve wagenpark vindt u voor elke gelegenheid een wagen op maat waardoor we een brede klantenkring kunnen voorzien van een service op maat. Wij zorgen ervoor dat u altijd de juiste auto of de juiste plaats en het juiste tijdstip kunt verwachten en zijn daarbij zeer flexibel in de levering van accessoires en de verhuurtermijnen. Bent u nog op zoek naar een tijdelijke wagen? Bekijk de verschillende wagens dan eenvoudig online of kom eens kennis maken bij ons in Heide!

Vrachtwagen huren in Venlo

Een vrachtwagen huren voor uw verhuizing in Venlo doet u natuurlijk bij Autoverhuur de Mulder! U kunt bij ons vanuit Venlo, Eindhoven en Helmond terecht voor verschillende maten en soorten personenbusjes, aanhangers en bedrijfswagens waardoor er altijd een geschikte auto voor u te vinden is. Onze tarieven zijn scherp en de service is goed waardoor we ons onderscheiden van vele andere verhuurbedrijven in de regio. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem even contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken.

Verhuur personenvervoer

Naast een vrachtwagen kunt u bij Autoverhuur de Mulder in Venlo ook personenbussen en auto´s, rolstoelvriendelijk busjes en diverse aanhangers huren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze voorwaarden? Bel dan gerust even met het telefoonnummer 0478 512 365.
vrachtwagen

Onze Service

Een aanhanger huren bij Autoverhuur de Mulder in Helmond is al mogelijk vanaf € 30,- Excl. BTW per dag exclusief brandstof. Van 1 november tot 1 april zijn al onze wagens voorzien van gratis winterbanden en sneeuwkettingen waardoor u heel het jaar door veilig en voorbereid de weg op kunt! Interesse? Bel dan even naar 0478 512 365 om de beschikbaarheid te checken.

Onze ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

    Autoverhuurder de Mulder

    Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

    vrachtwagen