Goedkoop busje huren Limburg

Wij verhuren onze goedkope busjes in en rondom Limburg. Een busje huren kan bij Autoverhuur de Mulder 7 dagen per week. Wij vinden het belangrijk om uw wensen voorop te zetten. Daarom staat flexibiliteit in personenvervoer bij ons altijd centraal. Op ons uitgebreide wagenpark vindt u allerlei verschillende wagens, die wij speciaal voor u hebben samengesteld. Zo kunt u heel eenvoudig een goedkoop busje huren in Limburg.

Goedkoop een bus huren in Limburg

Op ons wagenpark vindt u niet alleen personenauto’s, maar ook personenbusjes. Bent u op zoek naar een scherp geprijsd busje in de regio Limburg? Dan helpen wij u graag. De huurperiode is door u te bepalen: u kunt bij ons een busje huren om een dagje weg te gaan, maar ook een langere vakantie behoort tot onze mogelijkheden. Bij het huren van een busje bent u verzekerd van een goede kwaliteit en een nette aflevering. Daarnaast kunt u gebruik maken van de 24-uurs ANWB-service in heel Europa.
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden goedkope bus huren Limburg

Uiteraard hanteren wij ook verhuur voorwaarden. Het verhuren van een personenbus is bij Autoverhuur de Mulder in Venlo ontzettend snel gedaan. Neem de tijd om de verhuurovereenkomst door te lezen voordat u een auto komt huren. Voor vragen over de prijzen en termijnen kunt u ook altijd even bellen naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een goedkoop een busje wilt huren, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste voertuig. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Prijzen huren busje Limburg

Onze busjes zijn goedkoop te huren. U kunt een busje al huren vanaf € 55,- Excl. BTW per dag. Onze verschillende mogelijkheden en prijzen zijn allemaal online te vinden. Graag helpen wij u bij uw overweging. Heeft u een grote buit die van locatie naar locatie gebracht moet worden? Of wilt u juist met meerdere personen in een voertuig zitten? Er is bij Autoverhuur de Mulder van alles mogelijk.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak