Een busje huren kan bij Autoverhuur de Mulder 7 dagen per week. Flexibiliteit in personenvervoer staat centraal. Daarvoor hebben we een uitgebreid wagenpark samengesteld. Zo kunt u er zeker van zijn dat we voor elke situatie een geschikte wagen voor u kunnen vinden.

Goedkoop een bus huren in Limburg

Op ons wagenpark vindt u niet alleen personenauto’s, maar ook personenbusjes. Bent u op zoek naar een scherp geprijsd busje in de regio Limburg? Dan helpen wij u graag. De huurperiode is door u te bepalen: u kunt bij ons een busje huren om een dagje weg te gaan, maar ook een langere vakantie behoort tot onze mogelijkheden. Bij het huren van een busje bent u verzekerd van een goede kwaliteit en een nette aflevering. Daarnaast kunt u gebruik maken van de 24-uurs ANWB-service in heel Europa.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een goedkoop een busje wilt huren, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste voertuig. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Prijzen huren busje

Een busje huren kan al vanaf € 50,- Excl. BTW per dag. Online kunt u alle verschillende mogelijkheden en prijzen vinden. Neem bij vragen of interesse vooral telefonisch contact met ons op via 0478 512 365. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

auto huren venray