Bij autoverhuur de Mulder bieden wij een grote keuze aan vervoermiddelen aan. Onze verschillende personenauto’s zijn te huur in de buurt van Limburg. Onze jarenlange ervaring helpt ons om het verhuren van een personenauto gemakkelijk en snel te maken. Dankzij onze flexibele insteek weet u zeker dat de personenauto die u hebt gehoord op het juiste moment op de juiste plaats is. Dagelijks staat bij ons een deskundig team medewerkers klaar om deze klus voor u te klaren en helpen we vele klanten aan een huurwagen op maat. Bent u nog op zoek naar een autoverhuur? Bekijk dan direct online de mogelijkheden en het wagenpark van Autoverhuur de Mulder in Heide!

Personenauto huren in Limburg

Op ons wagenpark vindt u een uitgebreid aanbod wagens van een uitstekende kwaliteit! Wij bieden u dan ook altijd een goede garantie en een professionele service als het gaat om een personenauto huren bij ons in Limburg. De huurperioden lopen uiteen van een dag tot een maand of langer en daardoor variëren de prijzen zeer. Bekijk de prijzen en voorwaarden voor het huren van de verschillende personenauto’s en busjes direct online om een idee te krijgen van de mogelijkheden voor u in de regio Venlo, Helmond en Eindhoven!

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

personenauto midden

Personenauto huren rondom Limburg

Of u nou in de buurt van Venlo, Helmond, Eindhoven of ergens anders rondom Limburg een persoonsauto wilt huren, onze heldere verhuurvoorwaarden zijn voor iedereen hetzelfde. In Limburg is Autoverhuur de Mulder een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

    Autoverhuurder de Mulder

    Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.