7 Persoons auto huren

Een 7-persoons auto huren is bij Autoverhuur de Mulder geen enkel probleem! Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto en huurperiode. Flexibiliteit staat bij ons voorop en u kunt dan ook altijd rekenen op de juiste auto op de juiste plaats of het juiste tijdstip. Naast personenauto’s verhuren we bij Autoverhuur de Mulder ook aanhangers en bedrijfswagens voor al uw gelegenheden!

7-persoons auto huren voor uw vakantie

Op ons uitgebreide wagenpark in de buurt van Venray, Venlo, Helmond en Eindhoven vindt u voor elke situatie de juiste auto! Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres om een 7-persoons auto te huren voor al uw uitstapjes en vakanties. De auto zal bestaan uit minimaal 7 zitplaatsen en is te besturen met een normaal rijbewijs B. Door de flexibele verhuur van Autoverhuur de Mulder kunt u zowel voor een dagje Eindhoven als een langere vakantie bij ons een 7-persoons auto huren. Tot 5 dagen bedraagt de huurprijs per dag € 54,- Excl. BTW per dag, vanaf 5 dagen betaalt u nog slechts € 50,- Excl. BTW per dag.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een 7-persoonsauto komt huren bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

grote kwaliteit 7 persoonsauto

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Personenauto 7 persoon