Een 7-persoons auto huren is bij Autoverhuur de Mulder geen enkel probleem! Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto en huurperiode. Flexibiliteit staat bij ons voorop en u kunt dan ook altijd rekenen op de juiste auto op de juiste plaats of het juiste tijdstip. Naast personenauto’s verhuren we bij Autoverhuur de Mulder ook aanhangers en bedrijfswagens voor al uw gelegenheden!

7-Persoons auto huren voor uw vakantie

Op ons uitgebreide wagenpark in de buurt van Venray, Venlo, Helmond en Eindhovenvindt u voor elke situatie de juiste auto! Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres om een 7-persoons auto te huren voor al uw uitstapjes en vakanties. De auto zal bestaan uit minimaal 7 zitplaatsen en is te besturen met een normaal rijbewijs B. Door de flexibele verhuur vanAutoverhuur de Mulder kunt u zowel voor een dagje Eindhoven als een langere vakantie bij ons een 7-persoons auto huren. Tot 5 dagen bedraagt de huurprijs per dag € 52,-, vanaf 5 dagen betaalt u nog slechts € 48,- per dag.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een 7-persoonsauto komt huren bent u altijd verzekerd van een uitstekendekwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Meer Informatie over dit product

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.