Een personenbus huren doet u in Limburg natuurlijk bij Autoverhuur de Mulder! Al vele jaren helpen wij onze klanten aan de juiste auto voor al hun vervoer. Op ons wagenpark hebben we onder meer personenauto’s, rolstoelbusjes, aanhangers en bedrijfswagens staan van een uitstekende kwaliteit. Door onze ruime ervaring weten we precies waar u als klant behoefte aan heeft en zijn we u graag persoonlijk van dienst bij al uw verhuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Personenbus huren voor uw uitjes in Limburg

Soms gaat u met een groter gezelschap dan normaal op pad en kunt u wel een busje gebruiken om iedereen in een keer te vervoeren. Bij Autoverhuur de Mulder bieden we u hiervoor de juiste uitkomst en kunt u een personenbus huren in Limburg voor 7 of 9 personen. Naast personenbusjes hebben we tevens diverse personenauto’s voor u in huis waardoor ook voor kleinere gezelschappen bij ons in de regio Venray, Eindhoven en Helmondeen geschikte verhuurauto te vinden is!

Voorwaarden van huren

Bent u benieuwd naar de voorwaarden om een personenbus te huren bij Autoverhuur de Mulder in Limburg? Lees dan om uw gemak de verhuurovereenkomst door alvorens u een auto komt huren. Voor vragen over de prijzen en termijnen kunt u ook altijd even bellen naar 0478 512 365.

Meer Informatie over dit product