Auto huren Limburg

Autoverhuur de Mulder biedt u een ruime keus aan vervoermiddelen aan in de regio Limburg. Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto en huurperiode. We zijn flexibel en zorgen voor uw geschikte auto op de juiste plaats en op het juiste tijdstip.

Het huren van een auto in Limburg

Ons wagenpark bestaat uit bestelbusjes, personenbusjes, maar natuurlijk ook uit personenauto’s. Wilt u een auto huren in Helmond en bent u op zoek naar een scherpe prijs? Neem dan eens contact met ons op. Samen vinden we voor elke situatie de juiste auto. Huurtermijn is door u zelf te bepalen. U kunt een auto voor één dag huren, maar ook voor meerdere dagen zijn er mogelijkheden.
Neem contact op

Voorwaarden auto huren Limburg

Wilt u een auto in of rondom Limburg huren? U zult dan al snel te maken krijgen met onze voorwaarden. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een van onze auto huurt, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Verschillende opties

Ons wagenpark bestaat uit een verzameling van bestelbusjes en personenbusjes, maar natuurlijk ook uit personenauto’s. Wilt u een auto huren in Helmond en bent u op zoek naar een scherpe prijs? Neem dan eens contact met ons op. Samen vinden we voor elke situatie de juiste auto. Huurtermijn is door u zelf te bepalen. U kunt een auto voor één dag huren, maar ook voor meerdere dagen zijn er mogelijkheden.

Voordelen van een auto huren in Limburg

Als u voor een paar dagen weg gaat in Limburg zitten er veel voordelen aan het huren van een auto. Bij autoverhuur de Mulder is het mogelijk om auto’s in verschillende formaten te huren, zelfs voor 9 personen. Als u optimaal wilt genieten van het Limburgse Heuvelland dan is het gebruik van een huurauto fijn. Gebruik maken van het openbaar vervoer kan hier lastig zijn. Daarnaast kunt u door middel van een auto gaan en staan waar u wilt. Ook is het fijn om met een auto naar Maastricht te gaan, er zijn genoeg parkeergelegenheden om de auto te parkeren en zo te genieten van een dagje Maastricht.

Maak een afspraak