Een bakwagen met laadklep kunt u bij Autoverhuur de Mulder voor een flexibele termijn huren! Wij begrijpen dat u bij tijdelijke uitbreiding van capaciteit of defecten aan uw huidige vervoersmiddel behoefte hebt aan een snelle en flexibele service op het gebied van personenvervoer. Wij zorgen er dan ook graag voor dat u de juiste auto, op de juiste plaats en het juiste tijdstip ontvangt voor een prettige samenwerking. Door het uitgebreide wagenpark van Autoverhuur de Mulder kunnen we u altijd uit de brand helpen of u nu op zoek bent naar een aanhanger, personenauto of een bestelbus!

Bakwagen met een laadklep huren voor een dag

Op ons wagenpark vindt u onder andere een Bakwagen met laadklep te huren vanaf een halve dag. Deze bakwagen leent zich ideaal voor verhuizingen en andere vrachten in de regio Venlo, Eindhoven, Helmond en Venray,en wordt door Autoverhuur de Mulder graag aan uw auto gekoppeld. De prijs voor een halve dag is € 60,- Excl. BTW.
Per halve dag 50 km. vrij daarna € 0,20 Excl. BTW per km. Uitgezonderd op zaterdag. Deze wagen kan tevens uitgevoerd worden met accessoires zoals:

  • Palletwagen
  • Spanbanden
  • Steekwagen
  • Verhuishondjes
  • Verhuisdekens

Verhuurvoorwaarden

Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner in Limburg op het gebied van autoverhuur. Wanneer u bij ons komt om een bakwagen met laadklep te huren, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

BAKWAGEN MET LAADKLEP 1