Op zoek naar een 8-persoons bus? Dan bent u bij Autoverhuur de Mulder aan het juiste adres. Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto en huurperiode. Flexibiliteit is voor ons erg belangrijk. U kunt dan ook altijd rekenen op de juiste auto op de juiste plaats en het juiste tijdstip. Naast personenauto’s verhuren wij ook aanhangers en bedrijfswagens, zodat we u bij al uw aanvragen van dienst kunnen zijn.

8-Persoons bus huren

Autoverhuur de Mulder beschikt over een uitgebreid wagenpark in de buurt van Venray, Venlo, Helmond en Eindhoven. Hierdoor weten wij voor elke situatie het juiste vervoermiddel te vinden. Zo kunt u ook voor de huur van een 8-persoons bus bij ons terecht. De auto heeft minimaal 8 zitplaatsen en is te besturen met een normaal rijbewijs B. De auto is scherp geprijsd en de huurperiode is door u zelf te bepalen. U kunt de auto huren voor één dag, maar ook een langere vakantie behoort tot onze mogelijkheden.
Tot 5 dagen bedraagt de huurprijs € 68,- Excl. BTW per dag. Vanaf 5 dagen betaalt u slechts € 59,- Excl. BTW per dag.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

personenbus persoons