Bestelbus huren

Ons wagenpark staat vol met personenauto’s en personenbusjes. Maar daarnaast kunt u bij ons ook een bestelbus huren. Onze km vrije bestelbussen huurt u met gemak. Zo wordt het gemakkelijker voor u om grote, zware spullen te vervoeren. Of u nou wilt gaan verhuizen, een nieuwe kast gaat ophalen of een flinke partij producten heeft ingekocht. Het huren van een bestelbus helpt u op weg.

Bestelbus huren in Limburg voor lange en korte periodes

Een bestelbus huren kan bij Autoverhuur de Mulder in Limburg 7 dagen per week! Flexibiliteit in personenvervoer is waar het bij ons om draait en daarvoor doen we dan ook alles. Zo hebben we voor u een uitgebreid wagenpark samengesteld, altijd winterbanden en sneeuwkettingen klaar liggen en een 24-uurs ANWB autoservice bij de verhuur van elke auto. Heeft u tijdelijk behoefte aan uitbreiding van uw capaciteit of het vervangen van een stilgevallen auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte wagen voor al uw situaties.
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden

Autoverhuur de Mulder een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Of u nou een verhuiswagen huurt, een aanhanger huurt of een 7 persoons auto huurt. Onze heldere verhuurvoorwaarden zijn voor iedere verhuur hetzelfde. In Limburg is. Huurt u bij ons een vervoersmiddel? Dan gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

Km vrij huren

Onze bestelbussen huurt u km vrij. Dit betekent dat u per dag voor de eerste 100 km niet hoeft te betalen! Zoekt u een geschikte wagen in regio Limburg? Wij zorgen er voor dat uw gehuurd bestelbus op het juiste moment op de juiste plaats staat. Zo kunt u snel en met veel gemak aan de slag.

Prijzen voor het huren van een bestelbus

Een bestelbus huren van ons wagenpark in Limburg kan al vanaf € 50,82 Incl. BTW per dag! Bekijk de verschillende prijzen en mogelijkheden online of neem even contact met ons op via het telefoonnummer 0478 512 365 voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen!

Met onze bestelbussen kunt u alle kanten op. Of u nou een tripje naar de woonboulevard maakt of half Nederland doorkruist om een oud bed van marktplaats op te halen. Onze bestelbussen hebben laadvermogens van 700 en 1000 kg. Hier past flink wat in! Wij beschikken ook over bestelauto’s waar 500 kg in passen. Voldoende om een hele hoop producten in te vervoeren!

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark in Limburg over onder andere goedkope busjes, bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s, personenbus en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak