Bakwagen laadklep huren

Een bakwagen met laadklep huren doet u bij Autoverhuur de Mulder. Onze bakwagens zijn tegen en scherp tarief voor een flexibele tijd te huren! Heeft u bijvoorbeeld een tijdelijke uitbreiding van uw capaciteit nodig? Of heeft u een tijdelijk probleem met uw huidige vervoermiddel? Onze bakwagens met laadklep zijn dan uw oplossing! Dit regelt u gemakkelijk en snel bij Autoverhuur de Mulder.

Bakwagen met een laadklep huren voor een dag

Bij ons kunt u een bakwagen met laadklep huren voor elke gelegenheid. U kunt hem al namelijk voor een halve dag huren. Deze bakwagen leent zich ideaal voor verhuizingen en andere vrachten in de regio Venlo, Eindhoven, Helmond en Venray. De prijs voor een halve dag is € 67,- Incl. BTW.
Per halve dag rijdt u 50 km vrij. Daarna betaalt u € 0,24 Incl. BTW per km. Op zaterdagen gelden andere afspraken. Onze bakwagens kunnen bovendien, op aanvraag, uitgevoerd worden met accessoires zoals:

  • Palletwagen
  • Spanbanden
  • Steekwagen
  • Verhuishondjes
  • Verhuisdekens

Neem contact op

Verhuurvoorwaarden bakwagens

Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner in Limburg op het gebied van autoverhuur. Bij een bakwagen met laadklep huren, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Heeft u nog vragen hierover of wilt u graag meer weten? Bel dan naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u een bakwagen met laadklep huren wilt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit van onze auto’s. Dit betekent dat onze auto’s netjes en verzorgd aan u overgedragen worden, en dat u altijd veilig de weg op gaat. Onze auto’s worden dagelijks gecontroleerd op eventuele verbeteringen en onderhoudsbeurten. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Heeft u interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Waar kunt u een bakwagen voor gebruiken?

Als u een voertuig moet gaan huren, is het belangrijk om de juiste te kiezen aan de hand van uw situatie. Een bakwagen met laadklep huren is dus ideaal wanneer u grote spullen moet vervoeren. In ons wagenpark staat een breed scala aan verschillende voertuigen voor verschillende doeleinden. Er zal dus daarom altijd wel een geschikte optie voor u ertussen zitten. Ziet u uw auto niet ertussen zitten? Neem dan gerust contact met ons op, wij kijken graag met u mee naar een geschikte oplossing! U kunt onder andere een bestelbus huren of een vrachtwagen huren. Een bakwagen huren met laadklep?

Een bakwagen zit qua formaat tussen een bestelbus en een vrachtwagen in. Welke van de drie u het beste kunt huren, is afhankelijk van hoeveel u met het voertuig wilt vervoeren. Onze bakwagens met laadklep hebben een laadvermogen van 800 kg. Onze bestelbussen hebben een groter laadvermogen en kan tussen de 500 en 1000 kg vervoeren. Onze vrachtwagens hebben het meeste laadvermogen met maar liefst 3000 tot 12.000 kg wat zij kunnen vervoeren.

Bent u van plan om te verhuizen, iets te vervoeren of heeft u veel ruimte nodig, en tegen een scherp tarief? Dan is een bakwagen met laadklep huren bij Autoverhuur de Mulder uw beste keuze!

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres. U kunt bij ons dus ook terecht om een auto, busje, of aanhanger te huren in Venlo.

Maak een afspraak