Een bakwagen met laadklep kunt u bij Autoverhuur de Mulder voor een flexibele termijn huren! Wij begrijpen dat u bij tijdelijke uitbreiding van capaciteit of defecten aan uw huidige vervoersmiddel behoefte hebt aan een snelle en flexibele service op het gebied van personenvervoer. Wij zorgen er dan ook graag voor dat u de juiste auto, op de juiste plaats en het juiste tijdstip ontvangt voor een prettige samenwerking. Door het uitgebreide wagenpark van Autoverhuur de Mulder kunnen we u altijd uit de brand helpen of u nu op zoek bent naar een aanhanger, personenauto of een bestelbus!

Bakwagen met een laadklep huren voor een dag

Op ons wagenpark vindt u onder andere een bakwagen met laatklep te huren vanaf een halve dag. Deze bakwagen leent zich ideaal voor verhuizingen en andere vrachten in de regio Venlo, Eindhoven, Helmond en Venray,en wordt door Autoverhuur de Mulder graag aan uw auto gekoppeld. De prijs voor een halve dag is € 58,- met 50 km vrij en daarna € 0,20 per km. Deze wagen kan tevens uitgevoerd worden met accessoires zoals:

  • Palletwagen
  • Spanbanden
  • Steekwagen
  • Verhuishondjes
  • Verhuisdekens

Verhuurvoorwaarden

Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner in Limburg op het gebied van autoverhuur. Wanneer u bij ons komt om een bakwagen met laadklep te huren, gaat u automatisch akkoord met de algemene verhuurvoorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

Meer Informatie over dit product

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.