Bakwagen laadklep huren

Een bakwagen met laadklep kunt u bij Autoverhuur de Mulder voor een flexibele termijn huren! Heeft u een tijdelijke uitbreiding van uw capaciteit nodig? Of heeft u een tijdelijk probleem met uw huidige vervoersmiddel? Dan is het handig om snel een oplossing te vinden. Bij ons is het huren van een bakwagen snel geregeld.

Bakwagen met een laadklep huren voor een dag

Onze bakwagens zijn te huren vanaf een halve dag. Deze bakwagen leent zich ideaal voor verhuizingen en andere vrachten in de regio Venlo, Eindhoven, Helmond en Venray. De prijs voor een halve dag is € 60,- Excl. BTW.
Per halve dag rijdt u 50 km. vrij. Daarna betaalt u € 0,20 Excl. BTW per km. Op zaterdagen gelden andere afspraken. Onze bakwagens kunnen tevens uitgevoerd worden met accessoires zoals:

  • Palletwagen
  • Spanbanden
  • Steekwagen
  • Verhuishondjes
  • Verhuisdekens

Neem contact op

Verhuurvoorwaarden bakwagens

Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner in Limburg op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze bakwagens huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een van onze auto huurt, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Waar kunt u een bakwagen voor gebruiken?

Als u een voertuig moet gaan huren, is het belangrijk om de juiste soort uit te kiezen. In ons wagenpark staat een breed scala aan verschillende voertuigen. U kunt onder andere een bestelbus huren of een vrachtwagen huren. Maar, wanneer gebruikt u nou een bakwagen?

Een bakwagen zit qua formaat tussen een bestelbus en een vrachtwagen in. Welke van de drie u het beste kunt huren, is afhankelijk van hoeveel u met het voertuig wilt vervoeren. Onze bakwagens hebben een laadvermogen van 800 kg, onze bestelbussen tussen de 500 en 1000 kg en onze vrachtwagens tussen de 3000 en 12.000 kg.

Bent u van plan om te verhuizen? Dan is het huren van een bakwagen wellicht een goede optie!

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak