Een bus huren kan bij Autoverhuur de Mulder 7 dagen per week. Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto en huurperiode. Bij ons staat flexibiliteit centraal. We zorgen ervoor dat het juiste voertuig op tijd op de juiste plaats staat. Heeft u tijdelijk behoefte aan uitbreiding van uw capaciteit of het vervangen en een stilgevallen auto, dan helpen bij u graag.

Een bus huren voor wintersport

Autoverhuur de Mulder beschikt over een uitgebreid wagenpark dat niet alleen bestaat uit personenauto’s, maar ook uit busjes.
Gaat u bijvoorbeeld op wintersport en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte en ruime bus? Autoverhuur de Mulder heeft het juiste aanbod. Bij het huren van een busje bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste bus. Winterbanden en sneeuwkettingen liggen altijd klaar en bij de huur van elke bus zit 24-uurs ANWB-service inbegrepen, zodat uw vakantie soepel zal verlopen.

Prijzen bus wintersport

Een bus huren kan bij ons al vanaf € 68,- Excl. BTW per dag en vanaf 5 dagen slechts € 59,- Excl. BTW per dag. De verschillende scherpe prijzen en mogelijkheden zijn online te bekijken. Neem bij interesse of vragen ook gerust telefonisch contact met ons op, via 0478 512 365. Wij staan voor u klaar.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak