Busje huren Gennep

In Gennep een busje huren? Dan bent u bij Autoverhuur de Mulder aan het juiste adres! Al jaren organiseren wij het verhuren van voertuigen waaronder vrachtauto’sverhuiswagens en personenauto’s. Ons wagenpark staat vol met voertuigen van kwaliteit. Zo weet u zeker dat u het juiste voertuig voor de juiste prijs huurt. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij waar we het over hebben en weten wij precies waar uw behoeften als klant liggen. Wij zijn u graag van dienst.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Busje huren voor uw uitjes in Gennep

Bent u van plan om binnenkort met een grotere groep mensen een dag op avontuur te gaan? Dan is het handig om met z’n allen tegelijkertijd op de juiste locatie aan te komen. Hier hebben wij bij Autoverhuur de Mulder een handige oplossing voor! Zo kunt u in de buurt van Gennep een personenbus huren voor wel 7 of 9 personen. Hier past zeker iedereen in. Geen zorgen over verdwaalde vrienden of familieleden met dit busje van Autoverhuur de Mulder! Naast onze personenbusjes hebben wij ook andere voertuigen te huur. Ook voor kleinere gezelschappen is er dus in de regio Venray, Eindhoven en Helmond een geschikte verhuurauto te vinden! Denk hierbij aan een personenauto of een 7 persoonsauto. Dankzij ons wagenpark heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit ons grote assortiment. Denk bij het huren van een aanhangwagen of grotere bus aan het juiste rijbewijs en wij helpen u graag verder.
Neem contact op

Voorwaarden busje huren

Bent u benieuwd naar de voorwaarden om een personenbus te huren bij Autoverhuur de Mulder in Gennep? Lees dan om uw gemak de verhuurovereenkomst door alvorens u een auto komt huren. Voor vragen over de prijzen en termijnen kunt u ook altijd even bellen naar 0478 512 365.

ANWB service

Huurt u een voertuig bij Autoverhuur de Mulder? Dan kunt u ervan verzekerd zijn dat u een voertuig in huis haalt van uitstekende kwaliteit. Daarnaast vinden wij het ook ontzettend belangrijk dat uw auto netjes is en een volledige uitrusting heeft. Naast dit allen, maken wij gebruik van de 24-uurs ANWB service. Hiermee kunt u altijd snel in contact komen met de ANWB. Tot slot zijn al onze busjes uitgerust met de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Bus huren Gennep

Bent u van plan om te verhuizen in of naar Gennep? Het is uiteraard ontzettend belangrijk dat uw verhuisdozen heelhuids aankomen. Ook uw meubilair mag niet beschadigd worden. Wij raden het daarom altijd aan om een nette, goed verzorgde verhuisbus te huren. Autoverhuur de Mulder heeft verschillende soorten bussen die hier prima voor kunnen worden ingezet. Wij zorgen ervoor dat de bus netjes is zodat u er weer makkelijk gebruik van kunt maken.

Toch iets anders huren?

Ons wagenpark staat vol met verschillende soorten auto’s, busjes, aanhangers en bakwagens. Wij verhuren ook bijzondere voertuigen zoals rolstoel bussen en autoambulances. Wij weten zeker dat, waar u ook naar op zoek bent, wij het juiste voertuig aan u kunnen leveren.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak