Dagje uit in Venray

Wat is het fijn om weer een dagje uit te mogen maken! Wij helpen u graag om een passend voertuig te vinden voor uw dagje uit in of om Venray. Weet u al waar u naar op zoek bent? Wat fijn! Bij ons kunt u verschillende voertuigen huren. Personenauto’s, busjes waar wat meer vrienden of familieleden in passen en zelfs rolstoelbussen.

Dagje uit in Venray

In ons uitgebreide wagenpark vindt u een voertuig dat past bij uw behoeften. Zo weet u zeker dat u, de kinderen, en alle attributen die mee moeten om er een leuk dagje van te maken in de wagen zullen passen. Een dagje uit in Venray is nog nooit zo leuk of makkelijk geweest!

Verder weg op reis?

Ook dan helpen wij u uiteraard graag! Onze auto’s kunnen altijd en overal geboekt worden en wij zijn ontzettend flexibel met waar en wanneer u uw auto ophaalt. Daarnaast is het mogelijk om onze auto’s voor een langere periode te huren. Zo kunt u zorgeloos met de auto op reis. Niemand hoeft achter te blijven met de personenauto’s en busjes van Autoverhuur de Mulder!
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden

Of u nou een bakwagenbestelbus, of 7 persoons auto huurt. Onze heldere verhuurvoorwaarden zijn gelijk. In Limburg is Autoverhuur de Mulder een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een 7-persoonsauto komt huren bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Groepsuitje Venray

Gaat u met meerdere personen een dagje uit in Venray? Dan is het mogelijk om bij Autoverhuur de Mulder een personenwagen voor meer personen te huren! U kunt een auto en/of busje huren tot 9 personen. Maar een 6 of 7 personenwagen is ook geen probleem voor ons. Als u gaat verhuizen naar Venray is het ook mogelijk om bij ons een aanhanger bij ons wagenpark te huren. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak