Verhuisbus huren Helmond

Gaat u verhuizen en bent u daarvoor op zoek naar een ruime verhuisbus? Wij helpen u graag bij het vinden van de wagen die bij uw verhuizing past. Op ons uitgebreide wagenpark in de buurt van Helmond vindt u verschillende verhuisbussen. Het is mogelijk om online ons assortiment aan verhuisbussen te bekijken. Onze verhuisbussen zijn in de buurt van Helmond te huur. U kunt de bus huren voor de termijn die u nodig heeft en bent altijd verzekerd van een goede kwaliteit en een nette bus. Bij de huur van elke bus zit 24-uurs ANWB-service inbegrepen.

Verhuisbus huren Helmond

Helmond is gelegen in het gezellige en mooie Noord-Brabant. Ben je woonachtig in Helmond en staat er een grote klus voor de boeg, zoals een verhuizing? Dan kan een verhuisbus huren erg van pas komen! Bij ons bent u aan het juiste adres om het vervoer te regelen voor al uw spullen. Een verhuisbus huren in Helmond was nog nooit zo voordelig en eenvoudig. Met jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor een betrouwbare huur van uw verhuiswagen. Profiteer hierbij ook van een ANWB service!
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden

Wij werken met een standaard setje voorwaarden. Ook voor onze auto’s die in en rondom Eindhoven worden verhuurd. Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Wel zo netjes!

Andere mogelijkheden in Helmond

Ons wagenpark staat vol met verschillende voertuigen. U vindt daarom gemakkelijk en snel de juiste wagen. Naast onze verhuisbussen verhuren wij bijvoorbeeld ook een 8 persoons auto of busje. Heeft u toch wat meer ruimte nodig om uw materialen in te vervoeren? Misschien is een vrachtauto de juiste oplossing voor u. Wij helpen u graag om het juiste voertuig te vinden.

Prijzen verhuisbus Helmond

Een verhuisbus huren in Helmond is al mogelijk vanaf € 57,- Excl. BTW per dag. De verschillende prijzen en mogelijkheden kunt u online bekijken. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0478 512 365. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak