Bestelbus huren Helmond

Een bestelbus huren kan bij Autoverhuur de Mulder in de omgeving van Helmond, 7 dagen per week! Flexibiliteit in personenvervoer is waar het bij ons om draait en daarvoor doen we dan ook alles. Zo hebben we voor u een uitgebreid wagenpark samengesteld, altijd winterbanden en sneeuwkettingen klaar liggen en een 24-uurs ANWB-autoservice bij de verhuur van elke auto. Heeft u tijdelijk behoefte aan uitbreiding van uw capaciteit of het vervangen van een stilgevallen auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het huren van de juiste bestelbus nabij Helmond

Bestelbus huren in de buurt van Helmond voor lange en korte periodes

Op ons wagenpark vindt u niet alleen personenauto’s en personenbusjes. Ook een bestelbus huren is bij Autoverhuur de Mulder in de omgeving van Helmond geen enkel probleem! Gaat u bijvoorbeeld verhuizen, heeft u een partij goederen ingekocht of enkel een nieuwe bank die u op moet halen? Wij bieden u een geschikte wagen in de regio Venlo, Venray en Eindhoven voor veilig en verantwoord vervoer. U kunt de bus huren voor de termijn die u wenst en bent altijd verzekerd van een goede kwaliteit en een nette aflevering.
Neem contact op

Prijzen voor het huren

Een bestelbus huren van ons wagenpark nabij Helmond kan al vanaf € 57 Incl. BTW per dag! Bekijk de verschillende prijzen en mogelijkheden online of neem even contact met ons op via het telefoonnummer 0478 512 365 voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen!

Km vrij huren

U huurt onze bestelbussen nabij Helmond km vrij. Per dag hoeft u dus voor de eerste 100 km niet bij te betalen! Bent u op zoek naar een geschikt vervoermiddel in de buurt van Helmond? Wij zorgen er voor dat uw gehuurd bestelbus op het juiste moment op de juiste plaats staat. Zo kunt u snel en met veel gemak aan de slag.

Het huren van een bestelbus nabij Helmond

Heeft u een klant beloofd om een bestelling af te leveren? Bent u van plan om te verhuizen? Of gaat u uithelpen met de verhuizing van vrienden of familie? Zonder het juiste vervoer is dit vrijwel onmogelijk!. Bij Autoverhuur de Mulder huurt u met veel gemak de juiste bestelbus. Kies de bestelbus die bij u past, we hebben namelijk verschillende formaten. Naast bestelbussen kunt u bijvoorbeeld ook auto’s hurenvrachtwagens huren en rolstoelbussen huren!

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak