Busje huren Deurne

Heeft u een busje nodig in de buurt van Deurne? Het wagenpark van Autoverhuur de Mulder staat tot uw beschikking. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze bijzondere branche weten wij welk vervoersmiddel u nodig heeft om de klus te klaren! Op ons wagenpark in Heide zult u onder andere bestelbussen, verhuiswagens en aanhangers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Busje huren voor uw uitjes in Deurne

Zo af en toe komt u er plots achter dat uw auto net ietsje te klein is. Een busje huren is dan de oplossing! Gaat u een dagje met vrienden of familie op stap? Dan is het huren van een geschikt busje geen overdreven luxe! Bij Autoverhuur de Mulder bieden we u hiervoor de juiste uitkomst en kunt u een personenbus huren in Deurne voor 7 of 9 personen. Naast personenbusjes hebben we tevens diverse busjes voor u in huis waardoor ook voor kleinere gezelschappen bij ons in de regio Venray, Eindhoven en Helmond een geschikte verhuurauto te vinden is!
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden personenbus huren

Bent u benieuwd naar de voorwaarden om een personenbus te huren bij Autoverhuur de Mulder in Deurne? Lees dan om uw gemak de verhuurovereenkomst door alvorens u een auto komt huren. Voor vragen over de prijzen en termijnen kunt u ook altijd even bellen naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Bus huren Deurne

Gaat u binnenkort in of rondom Deurne verhuizen? Het hele huishouden van de ene plek naar de andere verhuizen is vaak een grote taak! Misschien wilt u gebruik maken van een van onze verhuiswagens. Autoverhuur de Mulder heeft verschillende soorten bussen om u te helpen bij deze taak. Zo is een grotere bus, of misschien zelfs verhuiswagen handig voor grote huishoudens, terwijl een kleine bus al voldoende ruimte biedt voor bijvoorbeeld een studentenkamer. Neem contact met ons op met hulpvragen. Wij staan voor u klaar! 0478 512 365.

Alle soorten voortuigen huren in Deurne

In ons wagenpark vindt u allerlei verschillende soorten auto’s, busjes, aanhangers en bakwagens. Wij verhuren ook bijzondere voertuigen zoals rolstoel bussen en autoambulances. Wij weten zeker dat, waar u ook naar op zoek bent, wij het juiste voertuig aan u kunnen leveren. Zo kunt u dus eenvoudig een busje huren in Deurne vanuit onze locatie in Heide/Venray

Maak een afspraak