6 persoons auto huren regio Limburg

Autoverhuur de Mulder is dé autoverhuurder in regio Limburg. Bent u op zoek naar een 6 persoons huurauto in regio Limburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Omdat wij flexibiliteit voorop hebben staan weten wij zeker dat u bij ons het juiste vervoersmiddel zult vinden. Wij verhuren verschillende personenauto’s. Maar, u kunt bij ons bijvoorbeeld ook een vrachtauto huren of een rolstoelbus huren!

6-Persoonsauto huren

In ons wagenpark, dat zich bevindt in de buurt van Venray, Venlo, Helmond en Eindhoven, is voor elke situatie de juiste auto te vinden. Gaat u bijvoorbeeld een dagje weg en heeft u daarvoor een 6-persoons auto nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een 6-persoons auto kunt u bij Autoverhuur de Mulder huren voor een scherpe prijs. De auto beschikt over minimaal 6 zitplaatsen en is te besturen met een normaal rijbewijs B. De huurperiode is door u te bepalen: u kunt de auto huren om een dagje weg te gaan, maar ook een langere vakantie behoort tot de mogelijkheden.
Tot 5 dagen bedraagt de huurprijs € 65,34 Incl. BTW per dag. Vanaf 5 dagen betaalt u slechts € 60,50 Incl. BTW per dag. Zo kunt u eenvoudig een 6 persoons auto huren in de regio Limburg.
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden

Welk voertuig u ook bij ons huurt, onze heldere verhuurvoorwaarden blijven hetzelfde. Wij zijn in regio Limburg de betrouwbaarste partner op het gebied van autoverhuur. Huurt u een van onze auto’s? Dan gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

U bent bij Autoverhuur de Mulder altijd verzekerd van een compleet uitgeruste auto van uitstekende kwaliteit. U kunt daarnaast ook altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa. Ook de de gratis accessoires voor huurauto’s staan tot uw beschikking. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Is een 6 persoons auto groot genoeg?

Veel gezinnen maken gebruik van auto’s waar maximaal 5 personen in kunnen. Willen ze met een grotere groep mensen weg gaan, dan hebben ze plots een probleem. Een 6 persoons auto biedt een snelle en simpele oplossing!  Een 6 persoons auto huren in de regio Limburg? Dan garanderen wij u dat u hier met veel gemak met meer dan vijf personen in past! Heeft u toch een grotere auto nodig? Ook daar kunnen wij u mee helpen! Neem eens een kijkje bij onze 8 persoons auto’s bijvoorbeeld. Of pak het nog grootser aan en huur een 9 persoons busje.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s in Limburg en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak