Autoverhuur de Mulder is dé autoverhuurder in regio Limburg. Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto. Flexibiliteit staat bij ons voorop en u kunt dan ook altijd rekenen op de juiste auto op de juiste plaats en het juiste tijdstip. Naast personenauto’s verhuren we bij Autoverhuur de Mulder ook aanhangers en bedrijfswagens, zodat we voor al uw aanvragen het juiste vervoermiddel kunnen aanbieden.

6-Persoonsauto huren

In ons wagenpark, dat zich bevindt in de buurt van Venray, Venlo, Helmond en Eindhoven, is voor elke situatie de juiste auto te vinden. Gaat u bijvoorbeeld een dagje weg en heeft u daarvoor een 6-persoons auto nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een 6-persoons auto kunt u bij Autoverhuur de Mulder huren voor een scherpe prijs. De auto beschikt over minimaal 6 zitplaatsen en is te besturen met een normaal rijbewijs B. De huurperiode is door u te bepalen: u kunt de auto huren om een dagje weg te gaan, maar ook een langere vakantie behoort tot de mogelijkheden.
Tot 5 dagen bedraagt de huurprijs € 54,- Excl. BTW per dag. Vanaf 5 dagen betaalt u slechts € 50,- Excl. BTW per dag.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Waarom er gekozen wordt voor Autoverhuur de Mulder

GRATIS WINTERBANDEN EN SNEEUWKETTINGEN

24H ANWB EUROPA SERVICE

ROLSTOEL CONFORMITEITS VERKLARING

GRATIS VERHUIS ACCESSOIRES

MILIEU STICKER

KLANTGERICHTE SERVICE

Maak een afspraak

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

personenauto midden