Vrachtwagen huren Helmond

Bij Autoverhuur de Mulder kunt u een vrachtwagen huren in Helmond voor elk gewenst termijn! Op ons representatieve wagenpark in Venray vindt u voor elke gelegenheid een wagen op maat waardoor we een brede klantenkring kunnen voorzien van een service op maat. Wij zorgen ervoor dat u altijd de juiste auto of de juiste plaats en het juiste tijdstip kunt verwachten en zijn daarbij zeer flexibel in de levering van accessoires en de verhuurtermijnen. Bent u nog op zoek naar een tijdelijke wagen? Bekijk de verschillende wagens dan eenvoudig online of kom eens kennis maken bij ons in Heide!

Vrachtwagen huren in Helmond

Een vrachtwagen huren voor uw verhuizing in Helmond doet u natuurlijk bij Autoverhuur de Mulder! U kunt bij ons vanuit Venlo, Eindhoven en Helmond terecht voor verschillende maten en soorten personenbusjes, aanhangers en bedrijfswagens waardoor er altijd een geschikte auto voor u te vinden is. Onze tarieven zijn scherp en de service is goed waardoor we ons onderscheiden van vele andere verhuurbedrijven in de regio. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem even contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken.
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden vrachtwagen

De voorwaarden waar wij mee werken zijn voor ieder voertuig hetzelfde. Zo ook voor de vrachtauto’s die wij in en rondom Helmond verhuren.  Autoverhuur de Mulder is een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

Prijzen vrachtwagen huren

Door onze scherpe prijzen kunt u bij ons al een vrachtwagen huren vanaf € 97,- Excl. BTW per halve dag. De verschillende prijzen en mogelijkheden kunt u online bekijken. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0478 512 365. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Andere opties?

Het is, naast het huren van een vrachtwagen ook mogelijk om andere voertuigen bij Autoverhuur de Mulder te huren! Bent u op zoek naar een bestelbus bijvoorbeeld? Die hebben wij! We verhuren ook auto’s, bakwagens en nog veel meer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze voorwaarden? Bel dan gerust even met het telefoonnummer 0478 512 365.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak