Bus huren voor wintersport

Op zoek naar avontuur? Onze luxe personenbussen zijn snel en simpel te huren voor groepen t/m 8 personen. Zo kunt u heerlijk genieten van een paar dagen op wintersportvakantie en weet u zeker dat de ski’s en snowboards veilig mee op reis kunnen!

Een bus huren voor wintersport

Autoverhuur de Mulder beschikt over een uitgebreid wagenpark dat niet alleen bestaat uit personenauto’s, maar ook uit busjes.
Gaat u bijvoorbeeld op wintersport en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte en ruime bus? Autoverhuur de Mulder heeft het juiste aanbod. Bij het huren van een busje bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste bus. Winterbanden en sneeuwkettingen liggen altijd klaar en bij de huur van elke bus zit 24-uurs ANWB-service inbegrepen, zodat uw vakantie soepel zal verlopen. Een bus huren voor wintersport bij Autoverhuur de Mulder is niet alleen handig. Het zorgt er ook nog eens voor dat alles makkelijk en zonder problemen verloopt.
Neem contact op

Prijzen bus wintersport

Een bus huren kan bij ons al vanaf € 77,- Excl. BTW per dag en vanaf 5 dagen slechts € 67,- Excl. BTW per dag. De verschillende scherpe prijzen en mogelijkheden zijn online te bekijken. Neem bij interesse of vragen ook gerust telefonisch contact met ons op, via 0478 512 365. Wij staan voor u klaar.

ANWB service

Wanneer u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Luxe personenbus voor wintersport

Onze personenbussen worden uitsluitend per hele dag verhuurd. Voor het huren van onze luxe personenbussen vragen wij om een kopie te maken van uw rijbewijs bij het ophalen. De minimale leeftijd voor het huren van een personenbus is 18 jaar en een geldig rijbewijs.

Op zoek naar alternatieven?

Ons wagenpark staat vol met auto’s, vrachtauto’s en bussen. Daarnaast vindt u bij ons ook aanhangers en autoambulances. Wilt u geen gebruik maken van een autoambulance? Dan zorgen wij er ook voor dat uw auto getransporteerd kan worden door Autoverhuur de Mulder. Alle opties bespreken? Neem contact met ons op: 0475 512 365.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoermiddel te kiezen. Of u nu een goedkoop busje wilt huren in Limburg, of zelfs in Gennep, bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak