Autotransport en goederentransport

Auto transport is maatwerk. Autoverhuur de Mulder biedt altijd een passende oplossing als het gaat om het vervoer. U kunt bij ons uit een divers assortiment kiezen voor verschillende huur-voertuigen. Maar wij kunnen meer! Ook kunnen wij voor u het transport van goederen of voertuigen geheel in eigen beheer uitvoeren, zodat u daar geen zorgen om hoeft te maken! Uw goederen worden voor u veilig naar de gewenste bestemming gebracht. Zowel nationaal als internationaal. Dat is voor ons geen punt. Voor transport van uw auto kiest u dus voor Autoverhuur de Mulder!

Autotransport

Met onze voertuigen kunnen wij u altijd voorzien van een passende oplossing. Denk hierbij aan het transporteren van pallet-goederen of andere stukgoederen.

Heeft u een probleem om uw voertuig of goederen veilig op de plaats van bestemming te krijgen? Vraag gerust wat bij ons de mogelijkheden zijn, en wij helpen u verder!

Voor informatie over het uitvoeren van een auto transport in Nederland kunt u ons altijd bellen of mailen. Geef hierbij duidelijk aan:

  • Welk type transport
  • Afmetingen goederen
  • (geschatte) Aantal kilometers
  • Datum van uitvoering Transport
  • Neem contact op

Neem contact op

Precisiewerk

Auto transport vraagt om precisiewerk. Met de beste zorg wordt uw voertuig, in welke categorie dan ook, voor u geladen, getransporteerd en weer gelost. Wij bieden vervoersoplossingen voor vele categorieën voertuigen.  Of het nu gaat om personenauto’s, bedrijfswagens of (landbouw) machines. Met onze auto transport middelen hebben we altijd een passende oplossing! Ook het transporteren van gestrande voertuigen is voor ons geen probleem.

Voor informatie over het uitvoeren van een transport kunt u ons altijd bellen of mailen. Geef hierbij duidelijk aan:

  • Welk type voertuigtransport
  • Afmetingen voertuig
  • (geschatte) Aantal kilometers
  • Datum van uitvoering Transport

Voertuig importeren

Wilt u graag een voertuig importeren naar Nederland, en vraagt u zich af hoe het nieuwe voertuig veilig naar uw woning getransporteerd kan worden? Met onze autotransport service bent u gegarandeerd van een veilige rit! Tijdens het transport staat uw auto veilig op één van onze moderne auto transporteurs. Ook Campers en grote bedrijfswagens zijn voor ons geen probleem. Het vervoeren van voertuigen gebeurt altijd onder de vervoerscondities zoals deze zijn opgesteld in het CMR/AVC verdrag. Na het importeren van het voertuig volgt altijd een import keuring bij uw RDW station. Ook voor deze doeleinden kunnen wij u ontlasten en bij het voertuigen importeren uw auto transporteren naar het keuringsstation.

Vervangend vervoer tijdens transport

Pech onderweg komt nooit goed uit en is altijd vervelend. Nét wanneer u het zo druk heeft, gebeuren er vaak auto-ongelukken of komt u stil te staan. Het huren van een tijdelijke oplossing voor uw stilgevallen voertuig kunnen wij u aanbieden in combinatie met transport voor uw gestrande auto! Zodoende bent u in een mum van tijd weer onderweg en zorgen wij voor het correct afleveren, of zelfs repareren van uw eigen voertuig. Voor meer informatie over reparatie en onderhoud kunt u bij onze werkplaats terecht.

Ander vervoer nodig?

Bij Autoverhuur de Mulder kun je voor meer zaken terecht dan autotransport en goederentransport. Wij hebben ook voertuigen ter beschikking waarmee u grotere gezelschappen kunt vervoeren. Wij beschikken bijvoorbeeld over personenauto’s en personenbussen in verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld een personenauto’s huren voor 7 personen en 5 personen, maar ook een personenbus voor maar liefst 9 personen. Deze opties zijn perfect als u bijvoorbeeld met een groep een dag op pad bent of een grote groep wilt vervoeren naar dezelfde bestemming.

Als u echter grote onderdelen wilt vervoeren, bent u bij ons ook aan het juiste adres. U heeft namelijk de keuze uit verschillende bestelbussen met laadvermogens van 500, 700 en 1.000 kilogram. Daarnaast kun u ook een bakwagen huren met een laadvermogen tussen de 500 en 800 kilogram. Alle voorgenoemde auto’s mag u besturen als u in het bezit bent van een B-rijbewijs.

Certificering transport

Autoverhuur de Mulder is gecertificeerd in het transporteren van goederen en voertuigen over de weg.  Wij zijn in bezit van een communautaire vergunning van Goederen en Personen over de weg en stelt de vakbekwaamheid vast, opgesteld als bedoeld in Artikel 21 van Verordening (EG) nr. 1071-2009.

Al onze opdrachten worden uitgevoerd onder begeleiding van een CMR/AVC vrachtbrief en zullen opgevolgd worden volgens de Algemene Vervoerscondities 2002 en de daarop aanvullende regels betreft internationaal vervoer.

Waarom nog meer kiezen voor Autoverhuur de Mulder?

Wilt u weten waarom u gebruik moet maken van de services van Autoverhuur de Mulder in het geval van autotransport en personenvervoer? Bij onze services kunt u onder andere gebruik maken van winterbanden en sneeuwkettingen. Dit kan natuurlijk enorm van pas komen in de winterperiode. Daarnaast geldt bij ons een 24-uurs Europa service en beschikken wij over een rolstoel conformiteitsverklaring. Daarnaast vinden wij het verlenen van een goede service belangrijk en zorgen er dan ook altijd voor dat wij u zo goed mogelijk helpen.

Maak een afspraak