Aanhanger huren Limburg

Een aanhang huren in Limburg doet u natuurlijk bij Autoverhuur de Mulder in Heide! Wij helpen al jaren een brede klantenkring aan het juiste vervoer voor al hun klussen, ritjes en uitjes. Flexibiliteit staat bij ons centraal en dat vraagt om de juiste auto’s op de juiste plaats op het juiste tijdstip. Bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres voor al uw personenvervoer verhuur en kunt u altijd rekenen op een goede kwaliteit en een nette service!

Bakwagen met een laadklep huren voor een dag

Bent u nog op zoek naar een aanhanger om te huren voor uw verhuizing in Venlo, Venray, of elders in Limburg? Bekijk dan online direct de verschillende aanhangers op het wagenpark van Autoverhuur de Mulder in Heide, nabij Venray, Helmond en Eindhoven. U kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor aanhanger huren in Limburg op maat en een nette service. Op het moment kunt u bij ons een aanhanger huren met een laadvermogen van 750 kg te besturen met een normaal rijbewijs B. Bij aanhanger worden spanbanden gratis meegeleverd; u hoeft alleen nog een nummerbord te regelen alvorens u de weg op kunt.
Neem contact op

Aanhangers en voertuigen huren Limburg

Naast onze aanhangers, bieden wij ook talloze andere mogelijkheden aan. Wellicht geeft een aanhanger niet de extra ruimte die u had verwacht. Denk dan eens aan het huren van een vrachtwagen bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een personenbus? Kijk vooral op onze website naar verdere mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Voorwaarden aanhanger huren

Bij Autoverhuur de Mulder maken wij gebruik van een standaard set voorwaarden. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

Aanhanger Limburg service

Een aanhanger huren bij Autoverhuur de Mulder in Limburg is al mogelijk vanaf € 30,- Excl. BTW per dag exclusief brandstof. Van 1 november tot 1 april zijn al onze wagens voorzien van gratis winterbanden en sneeuwkettingen waardoor u heel het jaar door veilig en voorbereid de weg op kunt! Interesse? Bel dan even naar 0478 512 365 om de beschikbaarheid te checken.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak