Op zoek naar een 8-persoons bus? Dan bent u bij Autoverhuur de Mulder aan het juiste adres. Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto en huurperiode. Flexibiliteit is voor ons erg belangrijk. U kunt dan ook altijd rekenen op de juiste auto op de juiste plaats en het juiste tijdstip. Naast personenauto’s verhuren wij ook aanhangers en bedrijfswagens, zodat we u bij al uw aanvragen van dienst kunnen zijn.

8-PERSOONS BUS HUREN

Autoverhuur de Mulder beschikt over een uitgebreid wagenpark in de buurt van Venray, Venlo, Helmond en Eindhoven. Hierdoor weten wij voor elke situatie het juiste vervoermiddel te vinden. Zo kunt u ook voor de huur van een 8-persoons bus bij ons terecht. De auto heeft minimaal 8 zitplaatsen en is te besturen met een normaal rijbewijs B. De auto is scherp geprijsd en de huurperiode is door u zelf te bepalen. U kunt de auto huren voor één dag, maar ook een langere vakantie behoort tot onze mogelijkheden.
Tot 5 dagen bedraagt de huurprijs € 64,- per dag. Vanaf 5 dagen betaalt u slechts € 56,- per dag.

ANWB SERVICE

Bij de huur van een 8-persoons bus bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB-service in heel Europa en gratis accessoires voor huurauto’s.
Neem bij interesse gerust telefonisch contact met ons op, via 0478 512 365. Wij staat u graag te woord.

Meer Informatie over dit product

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.