8 persoons bus huren regio Limburg

Wilt u een 8 persoons bus huren in regio Limburg? Dan bent u bij Autoverhuur de Mulder aan het juiste adres. Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto en huurperiode. Flexibiliteit is voor ons erg belangrijk. U kunt dan ook altijd rekenen op de juiste auto op de juiste plaats en het juiste tijdstip.

8-Persoons bus huren in regio Limburg

In ons uitgebreid wagenpark in regio Limburg vindt u de juiste auto of bus voor iedere situatie. In onze 8 persoons busjes is er voldoende ruimte om met 8 personen te reizen. Het is is te besturen met een normaal rijbewijs B. U kunt de huurperiode van deze scherp geprijsde auto zelf bepalen. Of u de bus nou voor één dag of voor een aantal dagen huurt, wij zorgen er voor dat uw 8-persoons bus op het juiste moment op de juiste plaats staat.
Tot 5 dagen bedraagt de huurprijs € 68,- Excl. BTW per dag. Vanaf 5 dagen betaalt u slechts € 59,- Excl. BTW per dag.
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden

Of u nou een verhuiswagen, 7 persoons auto, of 8 persoons bus huurt in regio Limburg. Onze heldere verhuurvoorwaarden zijn voor iedere verhuur hetzelfde. In Limburg is Autoverhuur de Mulder een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. U gaat, op het moment dat u een auto bij ons huurt, automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Huurt u een auto huurt bij Autoverhuur de Mulder? Wij garanderen dat u een voertuig van uitstekende kwaliteit met een nette en complete uitrusting ontvangt. U kunt op elk moment van de dag gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

Ook een aanhanger huren in Limburg?

Het is mogelijk uw capaciteit uit te breiden bij uw 8-persoons bus met behulp van een aanhanger. Als u uw 8-persoons bus hebt gehuurd in Limburg, is het ook mogelijk om uw aanhanger te huren in Limburg bij Autoverhuur de Mulder in Heide. Met behulp van een aanhanger is het mogelijk om met meer spullen te reizen. Een aanhanger huren in Limburg heeft bij Autoverhuur de Mulder dezelfde voorwaarden als altijd. Het is wel aan te raden om op de website van het CBR te kijken welk rijbewijs u nodig heeft voor het rijden met een aanhanger.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak