7 persoons auto huren

Bent u op zoek naar een auto waar maar liefst 7 personen in passen? Bij Autoverhuur de Mulder kunt u een 7-persoons auto huren. Zo kunt u zonder stress genieten van familie-uitjes of kinderfeestjes! Wij zijn al jaren actief als autoverhuurbedrijf in Limburg en omstreken. Wij onderscheiden ons met onze flexibele service, een groot wagenpark, een persoonlijke aanpak en scherpe prijzen ten opzichte van andere verhuurbedrijven in de regio Venlo, Eindhoven en Venray. Benieuwd naar de autoverhuurmogelijkheden en tarieven, kom voor meer informatie gerust bij ons langs of neem online contact met ons op.

Op reis met uw gehuurde 7-persoons auto

Op ons uitgebreide wagenpark in de buurt van Venray, Venlo, Helmond en Eindhoven vindt u voor elke situatie de juiste auto! Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres om een 7-persoons auto te huren voor al uw uitstapjes en vakanties. De auto bestaat uit maximaal 7 zitplaatsen en is te besturen met een normaal rijbewijs B. Door de flexibele verhuur van Autoverhuur de Mulder kunt u zowel voor een dagje Eindhoven als een langere vakantie bij ons een 7-persoons auto huren. U kunt 100 km vrij rijden en in de winter gratis gebruikmaken van autobenodigdheden en winterbanden. Bekijk hier ons assortiment voor een gedetailleerd overzicht van wat u kunt verwachten.
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden

Of u nu een bakwagenbestelbus of 7 persoons auto huurt. Onze heldere verhuurvoorwaarden zijn voor alle onze voertuigen hetzelfde. In de huurovereenkomst staan ​​alle belangrijke details over de huur, waaronder huurprijzen, borgsommen en aansprakelijkheidsvoorwaarden. Hierdoor is Autoverhuur de Mulder een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Als u een van onze voertuigen wilt huren, kunt u te allen tijde de algemene voorwaarden van ons autobedrijf doornemen. Onze algemene voorwaarden bevatten gedetailleerde informatie, met name over de verantwoordelijkheden van u als huurder en ons als verhuurder van een 7-persoons auto.

ANWB service

Als u bij Autoverhuur de Mulder een 7 persoons auto huurt, krijgt u altijd een auto van uitstekende kwaliteit. Goed onderhouden en van alle gemakken voorzien rijdt u zo van A naar B. Bovendien heeft u altijd toegang tot 24-uurs ANWB ondersteuning en gratis autoverhuuraccessoires door heel Europa. Neem de tijd om onze huurvoorwaarden te lezen voordat u een auto met 7 zitplaatsen huurt. Heeft u vragen over prijzen of voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op.

7-persoons auto toch te klein?

Is een 7-persoonsauto toch te klein voor u en wilt u meerdere personen kwijt kunnen in de auto die u bij ons huurt? Dan is het mogelijk om een 9-persoons bus te huren. Een 9-persoons bus huren is bij Autoverhuur de Mulder een optie. Het is niet nodig om in het bezit te zijn van een ander rijbewijs, deze auto is gewoon te besturen met rijbewijs B. De prijzen zijn natuurlijk wel verschillend ten opzichte van het huren van een 7 persoons auto, maar de verhuurvoorwaarden blijven bij ons altijd hetzelfde. Het is bij Autoverhuur de Mulder ook mogelijk om te kiezen voor een personenauto middenklasser, standaard personenauto of zelfs een bestelbus.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak