7 persoons auto huren

Bent u op zoek naar een auto waar maar liefst 7 personen in passen? Bij ons is het huren van een 7-persoons auto snel geregeld!  Flexibiliteit staat bij ons voorop en dit is ook de reden dat wij kunnen garanderen dat uw gehuurde 7-persoons auto op de juiste plaats of het juiste tijdstip zal zijn.

Op reis met uw gehuurde 7-persoons auto

Op ons uitgebreide wagenpark in de buurt van Venray, Venlo, Helmond en Eindhoven vindt u voor elke situatie de juiste auto! Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres om een 7-persoons auto te huren voor al uw uitstapjes en vakanties. De auto zal bestaan uit minimaal 7 zitplaatsen en is te besturen met een normaal rijbewijs B. Door de flexibele verhuur van Autoverhuur de Mulder kunt u zowel voor een dagje Eindhoven als een langere vakantie bij ons een 7-persoons auto huren. Tot 5 dagen bedraagt de huurprijs per dag € 65,34 Incl. BTW per dag, vanaf 5 dagen betaalt u nog slechts € 60,50 Incl. BTW per dag.
Neem contact op

Verhuurvoorwaarden

Of u nou een bakwagenbestelbus, of 7 persoons auto huurt. Onze heldere verhuurvoorwaarden zijn gelijk. In Limburg is Autoverhuur de Mulder een betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Wanneer u een van onze auto’s huurt, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ons autobedrijf. Zo geldt er bijvoorbeeld een eigen risico van € 1500,- per schadegeval welke is af te kopen met een eigen risico tot € 500 per schadegeval. Meer informatie? Bel dan even naar 0478 512 365.

ANWB service

Wanneer u bij Autoverhuur de Mulder een van onze auto huurt, bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB service in heel Europa en de gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365.

7-persoons auto toch te klein?

Is een 7-persoonsauto toch te klein voor u en wilt u meerdere personen kwijt kunnen in de auto die u bij ons huurt? Dan is het mogelijk om een 9-persoons bus te huren. Een 9-persoons bus huren is bij Autoverhuur de Mulder een optie. Het is niet nodig om in het bezit te zijn van een ander rijbewijs, deze auto is gewoon te besturen met rijbewijs B. De prijzen zijn natuurlijk wel verschillend ten opzichte van de prijzen voor een kleinere auto, maar de verhuurvoorwaarden blijven altijd gelijk. Het is bij autoverhuur Mulder ook mogelijk om te kiezen voor een 8-persoonsauto.

Autoverhuurder de Mulder

Een weekend met het gezin weg, verhuizen, tijdelijk uw capaciteit uitbreiden of vervangend vervoer verzorgen. Allemaal redenen om voor het huren van een vervoersmiddel te kiezen. Bij Autoverhuur de Mulder helpen wij u graag bij het vinden van het juiste vervoer voor iedere gelegenheid. Wij beschikken op ons wagenpark over onder andere bedrijfswagens, aanhangers, personenauto’s en rolstoelbusjes die wij graag aan u zouden willen verhuren. Omdat wij flexibiliteit zo hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat de gehuurde auto altijd op de juiste plaats op het juiste moment staat. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Autoverhuur de Mulder bent u altijd aan het juiste adres.

Maak een afspraak