Autoverhuur de Mulder is dé autoverhuurder in regio Limburg. Voor elk soort personenvervoer vindt u bij ons de juiste auto. Flexibiliteit staat bij ons voorop en u kunt dan ook altijd rekenen op de juiste auto op de juiste plaats en het juiste tijdstip. Naast personenauto’s verhuren we bij Autoverhuur de Mulder ook aanhangers en bedrijfswagens, zodat we voor al uw aanvragen het juiste vervoermiddel kunnen aanbieden.

6 Persoons auto huren

In ons wagenpark, dat zich bevindt in de buurt van Venray, Venlo, Helmond en Eindhoven, is voor elke situatie de juiste auto te vinden. Gaat u bijvoorbeeld een dagje weg en heeft u daarvoor een 6-persoons auto nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een 6-persoons auto kunt u bij Autoverhuur de Mulder huren voor een scherpe prijs. De auto beschikt over minimaal 6 zitplaatsen en is te besturen met een normaal rijbewijs B. De huurperiode is door u te bepalen: u kunt de auto huren om een dagje weg te gaan, maar ook een langere vakantie behoort tot de mogelijkheden.
Tot 5 dagen bedraagt de huurprijs € 52,- per dag. Vanaf 5 dagen betaalt u slechts € 48,- per dag.

ANWB service

Bij het huren van een 6-persoons auto bent u bij Autoverhuur de Mulder altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een nette en compleet uitgeruste auto. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van de 24-uurs ANWB-service in heel Europa en gratis accessoires voor huurauto’s. Interesse? Bel dan gerust naar 0478 512 365. Wij helpen u graag.

Meer Informatie over dit product

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.